پنکیک سیر و پیاز
پنکیک سیر و پیاز کره ای یا همان بُچوجان از سری پنکیک های سبزیجات کره ایست که اغلب به عنوان غذای مکمل در کنار غذاهای دیگر و یا در ظرف غذاهای پیکنیک مردم کره جنوبی یافت می شود.
مواد لازم
طرز تهیه:
- پیاز و برگ سیر را به تکه های 5 سانتی خرد کنید.
- در ظرفی نشاسته ذرت را به همراه پودر سیر، پودر پیاز، فلفل سیاه مخلوط کنید. سپس 1 لیوان آب سرد را به همراه 1 قاشق غذاخوری سویا سس به آن اضافه کرده و خوب هم بزنید تا بصورت مایع یکدستی درآید.
- پیازچه و سیر را در مایع نشاسته ذرت ریخته و خوب مخلوطشان کنید.
- در ماهیتابه نچسبی 1 قاشق غذاخوری روغن ریخته و روی حرارت بگذارید تا گرم شود. سپس مواد را داخل ماهیتابه ریخته و در کف آن پخش کنید.
- هر سمت پنکیک را در حدود 3 تا 4 دقیقه سرخ کنید تا به رنگ طلایی تیره درآید.
- 1 قاشق غذاخوری سویا سس را به همراه سرکه، شکر، آب و اندکی فلفل سیاه مخلوط کرده تا بصورت سسی در آید.
- پنکیک سیر و پیاز را به همراه این سس سرو نمایید.