گمجاگوک
گمجاگوک یا همان سوپ نودل و سیب زمینی از غذاهای محبوب کره ای مخصوصا در میان خردسالان است از که مخلوط گوشت گوساله به همراه سیب زمینی، نودل و توفو تهیه می شود.
مواد لازم
طرز تهیه:
- همه مواد را به قطعات باریک و دراز خرد کنید.
- قابلمه ای را با 2 قاشق روغن گیاهی گرم کرده، گوشت را در آن ریخته و تا جایی که گوشت به رنگ قهوه ای روشن در آید سرخ کنید.
- 5 لیوان آب را به گوشت ها اضافه کرده و بگذارید تا 5 دقیقه حرارت ببینند.
- سیب زمینی را به همراه توفو، نمک و فلفل به گوشتها اضافه کنید و بگذارید تا 15 دقیقه بپزند.
- نودل ها را نیز به همراه پیازچه به گوشت ها اضافه کرده و پس از 5 دقیقه غذا را سرو کنید.
نکته*
- پس از اضافه کردن توفو زیاد غذا را هم نزنید تا توفو له نشود.
2 دیدگاه درباره ی “گمجاگوک”
نظرات بسته شده ست.
خیلی سایت خوبی دارین سپاس از شما
فقط من بیشتر دستور هارو که نگاه میکنم سویا سس استفاده میکنن، سویا سس خیلی ضرر نداره برای بدن ؟؟ درسته که ترکیبی از گندم و سویا و نمک هست ولی درصد بیشتری رو نمک تشکیل میده!!🤔
نسبت به نمک سس سویا خیلی سالم تر هست. نگران نباشید 🙂