دوکبوکی ( کیک برنجی تند کره ای)
نام غذادوکبوکی (کیک برنجی تند کره ای)
دوکبوکی (کیک برنجی تند کره ای) یا تئوکبوکی غذای بسیار مشهور و محبوب خیابانی که اکثر مردم آن را در بسیاری از فیلم ها و سریال ها دیده اند یکی از غذاهای بسیار قدیمی کره ای ست که با نوعی کیک برنجی، سس تند چیلی، تخم مرغ آبپز، رشته نودل و کیک ماهی تهیه می شود. کیک برنجی مخصوص دوکبوکی را می توانید از فروشگاهها و سوپرمارکت های غذاهای کره ای تهیه نمایید ولی در این رسپی طرز تهیه آن را نیز برای افرادی که دسترسی به این نوع فروشگاهها ندارند آموزش خواهیم داد.
مواد لازم
طرز تهیه:
کیک برنجی
- برای تهیه کیک برنجی ابتدا آرد برنج را با نمک مخلوط کرده و یک لیوان آب جوش را به آن اضافه کنید. مخلوط را آرام هم بزنید تا به صورت تقریبا خمیری در آید.
- روی ظرف را با یک پلاستیک بپوشانید و با چنگال دو سوراخ بروی پلاستیک ایجاد کرده سپس ظرف را به مدت 2 دقیقه در مایکروفر قرار دهید.
- بعد از دو دقیقه خمیر را از مایکروفر درآورده و خوب ورز دهید و سپس دوباره روی آن را پوشانده برای 2 دقیقه دیگر در مایکروفر قرار دهید.
- سطح صافی را با روغن کنجد چرب کرده خمیر را بر روی آن بگذارید و آن را بصورت رول های به قطر 2 یا 3 سانت رول کنید. رول ها را با فاصله ی 5 سانت برش بزنید.
دوکبوکی
- در صورت استفاده از ماهی کولی آنها را پاک کرده و در 4 لیوان آب جوش بریزید و به مدت نیم ساعت بروی حرارت بگذارید. بعد از گذشت نیم ساعت ماهی ها را در اورده و سیر، پودر فلفل، شکر، روغن کنجد، رب چیلی یا رب گوجه را به آب اضافه کنید و بگذارید تا 5 دقیقه حرارت ببیند.
- بعد از گذشت 5 دقیقه کیک برنجی ها را نیز به آب اضافه کرده و بگذارید به مدت 10 تا 15 دقیقه بپزند.
- در مرحله آخر نودل، کیک ماهی، پیازچه، کلم، و تخم مرغ های آب پز را اضافه کرده و بعد از گذشت 7 تا 10 دقیقه حرارت را خاموش کنید. برای سرو کردن نیز می توانید کمی کنجد بر روی دوکبوکی ها بریزید.
نکته*
- دوکبوکی (کیک برنجی تند کره ای) را می توانید برای مدت 1 روز در یخچال نگهداری کنید ولی برای گرم کردن مجدد آن از مایکروفر استفاده نکنید.
51 دیدگاه درباره ی “دوکبوکی ( کیک برنجی تند کره ای)”
نظرات بسته شده ست.
سلام.سایتتون خیلی خوبه لطفا در مورد غذاهای کره ای بیش تر مطلب بزارین. یک خواهش دیگه هم داشتم در مورد رب فلفل چیلی هست میتونید طرز تهیه اش رو بگید آخه چند سایت رفتم اما طرز تهیه رب فلفل متفاوت بود.لطفا اگه میشه طرز تهیه رب فلفل رو توی ساییتون بزارین که من روش درستش رو که همون کره ای ها استفاده می کنن درست کنم.خیلی ازتون ممنونم
سلام
ممنون، در اسرع وقت در سایت قرار داده خواهد شد.
خیلی ممنون
سلام ببخشید من مایکروفر ندارم میشه تو فر بذاریم؟
از بخارپز استفاده کنید.
سلام خسته نباشید.می تونیم به جای رب فلفل از سس فلفل استفاده کنیم؟
سلام.
ممکنه یه مقدار از مزه واقعی غذا دور بشه ولی بله اگه در دسترس نیست میتونید از سس فلفل استفاده کنید.
سعی میکنیم طرز تهیه رب فلفل خانگی رو در پست های آتی آموزش بدیم.
سلام خسته نباشید
ببخشید بک سوال دارم اگه ماکروویو نداشته باشیم چیکار کنیم؟؟؟
و اینکه برای تهیه ی کیک برنج برای یک نفر چقدر مواد لازم هست؟
درود. در مورد سوال اولتون میتونید از بخار پز استفاده کنید ولی مدت زمانی که داخل بخار پز باید قرار بدینش در هر بار 20 دقیقه هست.
سوال دومتون هم 1/3 این مواد رو استفاده کنید.
سلام،سايت معركه است ،غذاهاي كره اي بيشتر بذاريد واين كه به جاي ماكروويو مي شه از تستر استفاده كرد؟
سلام
نه تستر باعث خشک شدنش میشه . میتونید از بخار پز استفاده کنید ولی مدت زمان پختش یک ساعت بیشتر میشه.
سلام لطفا طرز تهیه کیک ماهی رو بزارید ممنون
سلام میشه از فر بجای مایکروفر استفاده کرد؟
سلام
نه فر باعث خشک شدنش میشه . میتونید از بخار پز استفاده کنید ولی مدت زمان پختش یک ساعت بیشتر میشه.
پس چرا ماله من اینجوری نشد؟؟
اصن تو ماکرویو که گذاشتم خشک شد
سلام. توجه کنید حتما باید روی ظرف رو با سلفون بپوشونید و میزان آبی که اضافه کردید هم مهمه .
خیلی سایتتون خوبه فقط میخواستم بدونم چگونه باید کیک برنجی درست کنم
سلام . ممنون
تو همین پست توضیح داده شده .
ممنون از مطالب خوبتون عالي بودن
سلام با تشکر از سایت بسیار خوبتون.
ببخشید اون قسمتی هست که گفتید خمیر کیک برنجیو توی ظرف بریزید و بزارید تو ماکرو خوب بعدش اگه با پللاستیک روشو بپوشینیم پلاستیکو اب نمیکنه؟ پلاستیکش باید سلفون باشه؟درضمن رو قسمت گریل بزارم یا گرم کردنش ؟اخه چنتا بخش داره منم نمیدونم از کدوم استفاده کنم .
سلام.
اگه توی مایکروفر بذارید اب نمیشه پلاستیک. قسمت گرم کردن مایکروفر
سلام. لطفا طرز تهیه کیک ماهی رو هم بزارید.
من فقط باید نگا کنم لعنتی پس کی قراره برم کره هااااا
سلام خسته نباشید من ی سوال داشتم .. این کیک برنجی رو من باید از کجا تهیه کنم ؟؟؟
نمیتونید از جایی تهیه کنید باید خودتون درست کنید طرز تهیه ش همینجا گذاشتیم
سایت بسیار عالی دارین ممنون از شما
میخواستم بدونم پیج اینستاگرام هم دارین؟
سلام بله داریم ولی فعلا خیلی فعال نیست به این آدرس اینستاگرام غذاهای آسیایی
سلام
من اینو دقیقا طبق دستور درست کردم
واقعا توصیه نمیکنم که درست کنید،ذائقه کره ایا خیلی با ما فرق میکنه
اصلا به نظرم اونجوری که تعریف میکنن خوشمزه نیست
شاید با نودل خیلی بهتر میشد
من این غذا دقیقا از رو همین دستور درست کردم اما به نظرم طعم ش خیلی خام میومد و خمیرش نپخته مونده بود.شاید طعم اصلی ش هم همین باشه و به سلیقه ی من جور نبوده
سلام، نمیدونم شاید تو مراحل درست کردنتون جایی مشکل داشتید
سلام چرا کیک برنجی من سفت شده و نرم نیست
سلام، توی کره کیک برنجی رو عموما به صورت آماده از فروشگاه خریداری می کنن ولی چون تو ایران موجود نیست باید خودمون درست کنیم و طبق رسپی که تو اینترنت هست باید اینجوری درستش کنیم بنابرین مطمئن یستم مزه اصلیش همینه یا فرق داره
من حتی طبق یک رسپی دیگه هم کیک برنجی هاشو درست کردم که توی آب و یکم روغن میزاری تا بیاد روی آب بازم مثل تصویرش جوری نبود که نرم و خم بشه بازم دوست نداشتم شاید ما بلد نیستیم
سلام
نمیدونید چقدر خوشحال شدم که تو سرچ فارسی سایتتون رو و علی الخصوص این تاپیک رو پیدا کردم.
یه سوال داشتم.من دستور اصلیشو دیدم که توش ازون برنج چسبناکا داره منم جای اون نشاسته ریختم و بن ماری کردم ولی خشکه خشک شد.میشه بیشتر توضیح بدید؟!
لطفا طرز تهیه کیک ماهی و سوسیس خونی رو هم بزارید
سلام. ممنون از سایت خوبتون. لطفا اگه میشه طرز تهیه ی رب یا سس لوبیا سیاه مخصوص جاجانگمیون رو هم بزارید.
سلام اگه به جای ارد برنج از ارد معمولی استفاده کنیم مزه اش بد میشه ؟؟؟؟
بله خیلی تاثیر داره
راستش من هم دوکبوکی درست کردم هم کیمچی ولی کیمچی خیلی خوب بود بعد از دو روز که میزاری تخمیر میشه خوش مزه میشه ولی دوکبوکی را دوست نداشتم شاید اشتباه درست کردم ولی طعمش را دوست نداشتم
سلام.خسته نباشید
من خمیرم اینقدر سفت نشد که با چاقو ببرم همش می چسبید به دستم
چرا؟؟
اشتباهم کجا بوده؟🤔
اجتمالا آب خیلی زیاد اضافه کرده بودید
با سلام. ببخشید اگه نه بخارپز داشته باشیم نه فر چه باید بکنیم؟😅
همچنین این مقدار موادی که گفتید حداقل برای چند نفره؟!
با تشکر از سایت خوبتون^^
سلام، همونطور که نوشتیم بالا برای 3 نفر هست و از مایکروفر هم میشه استفاده کرد
سلام ممنون برای دستور پخت خوشمزتون. من درست کردم طعمش خیلی خوب شد ولی همه ی دوکبوکی هام وا رفت مثل خمیر شد T-T اول برای درست کردن خمیرش وقتی توی ماکروویو گذاشتم حتی روشو سلفون هم کشیدم ولی خیلی سفت شد برا همین مجبور شدم باز اب جوش بهش بیشتر اضافه کنم. بعد از یک ربع پختن توی سسش هم که کلا وا رفت T-T نمیدونم چیکار کنم تاحالا دئبار درست کردم هر دوبار همین مشکل ها رو داشتم میشه کمکم کنید؟
سلام. خسته نباشید. اون برگه های لوزی؛ کیک ماهی ان؟
بله
سلام من توی فیلم ها دیدم که توی بعضی از دوکبوکی ها پنیر هست چه پنیری میریزن؟
سلام، از پنیر موتزارلا یا میکس پیتزا میتونید استفاده کنید.
من الان 15 دقیقت کیک برنجی هارو ریختم توش ولی ابش اصلا غلیض نیست و نرم نشدن چیکار باید بکنم
سلام ببخشید سس سویا رو کی میریزیم؟
سلام ممنون از سایت خوبتون .سوال من اینکه بار اول که گفتین توی مایکروفر قرار بدین دما چقدر باشه؟