تخم مرغ سویا سس
تخم مرغ سویا سس یا همان تخم مرغ آبپز مزه دار شده با سویا سس از مواد اصلی آشپزی چینی و کره ایست که برای تهیه بسیاری از غذاها و یا به تنهایی از آن استفاده می کنند.
مواد لازم
طرز تهیه:
- تخم مرغ ها را در ظرف آبی گذاشته و در حدود 6 تا 7 دقیقه بپزید.
- سپس آنها را در ظرف یخی گذاشته و پوستشان را بکنید.
- در ظرفی 4 لیوان آب را به همراه سرکه، سویا سس، شکر مخلوط کرده و به مدت 10 دقیقه حرارت دهید. سپس سس را از روی حرارت برداشته و بگذارید تا خنک شود.
- تخم مرغ ها را در سس گذاشته و به مدت 10 تا 12 ساعت در یخچال بگذارید تا مزه دار شده و رنگشان عوض شود.
- این نوع تخم مرغ را میتوان با انواع نودل یا به تنهایی سرو کرد.