پنکیک سیب زمینی کره ای (گمجاجئون)
نام غذاپنکیک سیب زمینی کره ای (گمجاجئون)

گمجاجئون یا همان پنکیک سیب زمینی کره ای یکی از غذاهای قدیمی و محبوب و بسیار آسان و سریع کره ای بشمار می رود که امروزه به عنوان میان وعده قبل از شام یا برای تغذیه کودکان در مدرسه استفاده می شود. در نسخه ی قدیمی این غذا پس از رنده نمودن سیب زمینی آن را می فشردند تا آب سیب زمینی خارج شود و سپس از آن استفاده می کردند ولی امروزه در روش های آسانتر این غذا از کل سیب زمینی استفاده می شود.
مواد لازم
طرز تهیه:
- ابتدا سویا سس، آب لیمو، پیازچه خرد شده، پیاز خرد شده و فلفل خرد شده را به همراه شکر در یک ظرف مخلوط می کنیم.
- در ظرف دیگری سیب زمینی و پیاز رنده شده را به همراه نشاسته و نمک مخلوط می کنیم، سپس یک ماهیتابه نچسب را روی حرارت متوسط گذاشته و روغن گیاهی را اضافه کرده و سپس مخلوط سیب زمینی را در کف ماهیتابه به صورت یک لایه نازک پخش می کنیم.
- هر سمت پنکیک را حدود 5 تا 7 دقیقه سرخ میکنیم تا به رنگ طلایی متمایل به قهوه ای در آید سپس پنکیک را در یک ظرف کشیده و مخلوط سس سویا و پیازچه را که از قبل آماده کرده ایم بر روی آن پخش کرده و سرو می کنیم.
نکته*
- برای سرو این پنکیک می توان از سس قرمز یا سس فلفل نیز استفاده کرد.