طرز تهیه پنکیک سیر و پیاز

160 کیلو کالری کالری

2 نفر

پنکیک سیر و پیاز

پنکیک سیر و پیاز کره ای یا همان بُچوجان از سری پنکیک های سبزیجات کره ایست که اغلب به عنوان غذای مکمل در کنار غذاهای دیگر و یا در ظرف غذاهای پیکنیک مردم کره جنوبی یافت می شود.

مواد لازم

طرز تهیه:

  1. پیاز و برگ سیر را به تکه های 5 سانتی خرد کنید.
  2. در ظرفی نشاسته ذرت را به همراه پودر سیر، پودر پیاز، فلفل سیاه مخلوط کنید. سپس 1 لیوان آب سرد را به همراه 1 قاشق غذاخوری سویا سس به آن اضافه کرده و خوب هم بزنید تا بصورت مایع یکدستی درآید.
  3. پیازچه و سیر را در مایع نشاسته ذرت ریخته و خوب مخلوطشان کنید.
  4. در ماهیتابه نچسبی 1 قاشق غذاخوری روغن ریخته و روی حرارت بگذارید تا گرم شود. سپس مواد را داخل ماهیتابه ریخته و در کف آن پخش کنید.
  5. هر سمت پنکیک را در حدود 3 تا 4 دقیقه سرخ کنید تا به رنگ طلایی تیره درآید.
  6. 1 قاشق غذاخوری سویا سس را به همراه سرکه، شکر، آب و اندکی فلفل سیاه مخلوط کرده تا بصورت سسی در آید.
  7. پنکیک سیر و پیاز را به همراه این سس سرو نمایید.

 

پنکیک سیر و پیاز

پنکیک سیر و پیاز

پنکیک سیر و پیاز

پنکیک سیر و پیاز

پنکیک سیر و پیاز

پنکیک سیر و پیاز

پنکیک سیر و پیاز