وانجاجئون
وانجاجئون یا همان شامی سرخ شده از غذاهای کره ای محبوب که بیشتر در مناسبت ها و عیدها استفاده می شود. این نوع شامی از ترکیب گوشت همراه با سبزیجات و توفو تشکیل می شود.
مواد لازم
طرز تهیه:
- گوشت را به همراه پیاز خرد شده، هویج، پیازچه، سیر، توفو، روغن کنجد و نمک و فلفل در ظرفی ریخته و با دست خوب ورز دهید.
- تخم مرغ ها را در ظرفی شکسته و خوب هم بزنید تا یکدست شوند.
- به اندازه یک توپ گلف از گوشت برداشته و در کف دستتان به آن شکل دهید. سپس گوشت را در آرد بگذارید تا دو طرفش خوب به آرد آغشته شود.
- پس از آرد گوشت را در تخم مرغ هم زده فرو برده و سریع خارج کنید. سپس آن را در ماهیتابه ای که از قبل با روغن بر روی گاز قرار داده اید تا گرم شود سرخ کنید.
- هر طرف از گوشت باید به مدت 2 تا 4 دقیقه در روغن سرخ شود.