مرغ کبابی کره ای
مرغ کبابی کره ای یا همان دَک بولگوگی از دیگر روش های باربکیو یا کباب کره ایست که در بسیاری از رستوران های باربکیو کره ای از آن برای درست کردن مرغ کبابی استفاده می شود.
مواد لازم
طرز تهیه:
- در ظرفی سویا سس را به همراه آبلیمو، شکر، عسل، سیر، زنجبیل، روغن کنجد، نمک و فلفل مخلوط کنید.
- مرغ های تکه شده و شسته شده را در سس قرار داده و خوب مخلوط کنید تا سس به همه جاهای مرغ آغشته شود. سپس مرغ ها را برای 30 دقیقه در یخچال قرار دهید تا خوب مزه دار شوند.
- در ماهیتابه ای 4 قاشق روغن ریخته و بر روی حرارت بگذارید تا گرم شود.
- سپس مرغ ها را در روغن داغ سرخ کنید. توجه داشته باشید به دلیل داشتن عسل و شکر قهوه ای در سس مرغ ها به راحتی می توانند بسوزند پس حتما مدام آنها را هم بزنید.
- حدود 4 دقیقه سرخ شدن برای هر یک از مرغ ها کافیست ولی در صورت نیاز می توانید بیشتر سرخ کنید.