کلوچه کدو تنبل بخارپز
کلوچه کدو تنبل بخارپز از دسرهای چینی است که با دو روش مختلف تهیه می شود و در چین بیشتر به عنوان شیرینی روز تولد به کار می رود. این دسر برای عصرانه در کنار چای یا برای تغذیه کودکان در مدرسه بسیار مفید و مقوی است.
مواد لازم
طرز تهیه:
- کدوی تنبل را پوست کنده و تخم های داخلش را جدا کنید. سپس آن را بصورت مکعبی برش زده و بصورت بخار پر آن را بپزید.
- پس از حدود 20 دقیقه پخته شدن که کدو ها نرم شد آن را را از روی حرارت برداشته و بگذارید تا در دمای اتاق خنک شوند و سپس آنها را پوره کنید.
- در ظرفی 300 گرم آرد را به همراه 4 قاشق شکر، 3 قاشق مخمر و نمک مخلوط کرده و پوره کدو را نیز به آنها اضافه کنید. سپس با همزن آن را بزنید تا بصورت یک خمیر لاستیکی و یکدست در آید.
- روی خمیر را با سلفون پوشانده و بگذارید تا خمیر استراحت کند.
- در ظرف دیگری 150 گرم آرد را به همراه 2 قاشق شکر و 1 قاشق چایخوری مخمر و نمک مخلوط کرده و آب را به آن اضافه کنید. سپس مخلوط را با همزن زده تا بصورت خمیری در آید.
- سطح صافی را با آرد پوشانده و خمیر کدوی تنبل را بر روی آن به کمک وردنه پهن کنید تا ضخامت 1 سانتی متری برسد. خمیر سفید را نیز به صورت جداگانه به ضخامت 1 سانتی متر پهن کرده و بر روی خمیر کدو قرار دهید.
- خمیر را از گوشه رول کرده و سپس به ضخامت 3 سانتی متری برش بزنید.
- رول ها را در بحار پز به مدت 15 تا 18 دقیقه بپزید.
نکته *
- بهتر است کلوچه کدو تنبل را بصورت نیمه گرم سرو کنید. ولی می توان به مدت 3 روز در یخچال از آن نگهداری کرد.