مرغ یان سوجی
مرغ یان سوجی که اصالتا غذایی تایوانیست امروزه در بسیاری از کشورهای شرق آسیایی مخصوصا چین به عنوان یکی از روش های محبوب سرو مرغ بکار می رود. این روش سوخاری کردن مرغ باعث ترد ماندن آن همراه با کمی تندی است.
مواد لازم
طرز تهیه:
- ابتدا سویا سس را به همراه آبجو، سیر خرد شده، تخم مرغ، پودر فلفل، شکر و نمک در ظرفی ریخته و مخلوط کنید تا به صورت سسی در آید سپس مرغ ها را داخل سس ریخته و خوب مخلوط میکنیم تا مرغ ها مزه بگیرند. مرغ ها را به مدت 30 دقیقه تا 1 ساعت در یخچال بگذارید تا مزه دار شوند.
- بعد از خارج کردن مرغ ها از یخچال نصف پودر نشاسته را به آنها اضافه کرده و مخلوط کنید.
- نصف دیگر پودر نشاسته را در ظرفی ریخته و مرغ ها را قبل از سرخ شدن در آن بغلتانید و سپس در روغن داغ و زیاد به مدت 3 تا 4 دقیقه سرخ کنید تا به رنگ طلایی در آیند.
- سپس ریحان ها را نیز در روغن ریخته و برای 2 دقیقه دیگر مرغ ها را سرخ کنید.
- مرغ ها را از روغن خارج کرده، مواد ادویه مخصوص را با یکدیگر مخلوط کنید و بر روی مرغ ها بپاشید.
نکته*
- بهتر است مرغ یان سوجی را در یخچال نگهداری نکنید.
یک دیدگاه درباره ی “مرغ یان سوجی”
نظرات بسته شده ست.
این دستور عالیه. من امتحان کردم بهترین مرغ سوخاری ای شد که درست کردم… ترده ترد و طعم دار… مرغ های سوخاری رستوران ها جلوی این شیوه هایی که خود مرغم مزه دار میکنن باید لنگ بندازن!