بولگوگی ماهی سالمون
بولگوگی ماهی سالمون همانند بولگوگی گوشت و مرغ از غذاهای کره ایست. بلگوگی عموما به روش طبخ کبابی مورد استفاده برای انواع گوشت ها گفته می شود که در کره جنوبی طرفداران بسیاری دارد.
مواد لازم
طرز تهیه:
- ابتدا فیله ماهی را به قطعات کوچک تقسیم کنید.
- در طرفی سویا سس را به همراه سرکه، شکر، عسل، روغن کنجد، سیر له شده، زنجبیل له شده، پودر فلفل سیاه مخلوط کنید تا بصورت سسی غلیظ درآید.
- ماهی ها را در سس فرو ببرید و بگذارید تا به مدت 30 دقیقه در یخچال مزه بگیرند.
- بعد از گذشت 30 دقیقه ماهی ها را از سس خارج کرده و در سینی فر چیده و به مدت 10 تا 15 دقیقه در فر بگذارید.
- زمانی که رنگ ماهی ها به رنگ قهوه ای روشن درآمد آنها را از فر خارج کرده و سرو نمایید.