میگوی کبابی
میگوی کبابی به سبک کره ای یا همان گچوجانگ از روش های پخت میگو در میان کره ای هاست که در این روش میگو به صورت کبابی و کمی تند سرو میشود.
مواد لازم
طرز تهیه:
- میگوها را پس از پاک کردن و شستن در سیخ کباب چوبی فرو ببرید. می توان هر 2 یا 3 میگو را در یک سیخ گذاشت.
- در ظرف بزرگی روغن زیتون را به همراه آب لیموی تازه، سیر رنده شده، پودر فلفل، نمک مخلوط کرده و سیخ های میگو را در داخل این سس فرو ببرید تا مزه دار شوند.
- میگو ها می بایست به مدت 20 تا 30 دقیقه در سس استراحت کنند، سپس میتوان میگو ها را بروی گریل یا کباب پز با حرارت متوسط کباب کرده و سرو نمود.