بیبیمباپ
بیبیمباپ را احتمالا در کنار کیمچی میتوان یکی از معروفترین غذاهای کره ای دانست که در تاریخ و فرهنگ کره ای ها همیشه بر روی میز غذایشان جایگاه خاصی داشته . معنی کلمه بیبیمباپ مخلوط شده با برنج است که همانطور که از معنی اش پیداست از مخلوط مواد غذایی متنوع مانند سبزیجات و گوش و تخم مرغ با برنج تشکیل میشود. در طول زمان انواع مختلفی از این غذا از ساده تا انواع بسیار پر مخلفات ایجاد شده است ولی در این مطلب ما نوع کلاسیک و متداول آن را آموزش خواهیم داد.
مواد لازم
طرز تهیه:
- خیار را بصورت خلالی (با پوست) خرد کرده و با گچوجانگ (فلفل تند کره ای) مخلوط میکنید.
- قارچ های خشک را از شب قبل در طرف آبی ریخته و میگذاریم تا نرم شوند ( 8 ساعت) سپس آنها را 1 با قاشق سویا سس و 1 حبه سیر خرد شده مخلوط میکنیم.
- 2 لیوان آب را در طرفی جوش آورده و اسفناج ها را درون ظرف آب گذاشته بعد از حدود 2 الی 3 دقیقه خارج کرده و در ظرفی با یک قاشق سوپ خوری سویا سس مخلوط میکنیم.
- سپس جوانه گندم را در آب جوش ریخته و پس از 1 دقیقه جوشیدن از آب خارج میکنیم.
- 1 قاشق روغن زیتون را در ماهیتابهای حرارت میدهیم و هویج خرد شده را به آن اضافه کرده و در حدود 3 دقیقه آن را سرخ میکنیم. سپس سیر خرد شده را به آن اضافه کرده و یک دقیقه دیگر آن را سرخ میکنیم و سپس هویج سرخ شده را از روی حرارت برداشته و با خیار مخلوط میکنیم.
- گوشت گوساله با یک قاشق سویا سس و عسل مخلوط کرده در ماهیتابهای ریخته و در حدود 5 الی 7 دقیقه آن را حرارت میدهیم تا سرخ شود.
- 1 قاشق روغن زیتون را در ماهیتابه ای حرارت داده و سپس تخم مرغ ها رو به صورت مجزا نیمرو میکنیم. دقت کنید تخم مرغ ها نباید هم زده شود.
- در انتها برنج پخته شده را در 4 ظرف مجزا ( ترجیحا کاسه مانند) ریخته و گوشت، اسفناج، خیار و هویج، قارچ، جوانه گندم و در انتها تخم مرغ سرخ شده را بروی برنج میگذاریم و بروی آن کنجد میریزیم.
* نکته
- قبل از خوردن بیبیمباپ 1 قاشق رب فلفل قرمز ( در صورت وجود ) را به مواد اضافه کرده و همهی مواد را با یکدیگر مخلوط کنید.
5 دیدگاه درباره ی “بیبیمباپ”
نظرات بسته شده ست.
سلام.بابت سایت بی نظیرتون تبریک میگم.خسته نباشید.اینکه دستور پخت غذاهای آسیایی رو گذاشتید خیلی خوبه به شخصه دوست دارم غذاهای مختلف رو امتحان کنم.یه دنیا ممنون که برای راحتی خوانندگان، عکس مراحل آشپزی رو گذاشتید چون اینجوری قابل درک تر میشه و یادگیری راحت تر.نماز و روزه هاتون هم قبول.
سلام
ممنون بابت نظر خوبتون 🙂
سلام میشه از سس سویا که تو بیشتر غذا ها استفاده میشه استفاده نکنیم؟؟؟
درود. عالی بود.😋 من عاشق بیشترِ غذا های کره ای ام. میخواستم پنج ستاره بدم، نمیدونستم از کدوم طرف شمارش میشن ستاره ها، دو ستاره شد. ولی عالی هستین
سلام واقعا سایت محشری دارید دست مریزاد واقعا👍👍❤❤❤واینکه اگه میشه تاجایی که میتونید دستور پخت بیشتر غذاهای کره ای رو قرار بدید لطفا🙏🙏😘😘تااینجاشم عالیه واقعا محشرید👍👏👏👏💚💙💜