برنج و کیمچی سرخ شده
برنج و کیمچی سرخ شده از سری غذاهای کره ای - چینی است که غالبا برای زمانهای که فرصت پخت و پز نیست و نیاز به تهیه غذایی سریع و آسان است بکار می رود. برای تهیه این غذا از کیمچی کلاسیک که طرز تهیه آن نیز قبلا آموزش داده شده است استفاده می شود.
مواد لازم
طرز تهیه:
- ابتدا کیمچی را به قطعات کوچک خرد کنید.
- روغن را در ماهیتابه ریخته و کیمچی را برای 1 دقیقه در آن سرخ کنید.
- برنج را به همراه آب کیمچی اضافه کرده و مواد را خوب هم زده و مخلوط کنید. بعد از 5 دقیقه سرخ شدن می توانید برنج را در طرفی بکشید.
- یک عدد تخم مرغ را در طرفی جداگانه نیمرو کرده و بروی برنج بگذارید.
- روی برنج را با پیازچه خرد شده و کنجد پوشانده و غذا را سرو کنید.