شیر سویا نوشیدنی بسیار مفید و محبوب است که همچنین پایه و اساس تهیه بسیاری از غذاهای شرق آسیایی همچون "توفو" می باشد. در این رسپی طرز تهیه این نوشیدنی بسیار مفید در خانه را آموزش خواهیم داد.

مواد لازم

طرز تهیه:

  1. دانه های سویا را از شب قبل خیس کرده تا اندازه شان دو برابر شود. سپس چندبار آنها را آبکشی کرده تا پوستشان جدا شود.
  2. سپس آنها را به همراه 3 لیوان آب در میکسر ریخته و میکس می کنیم تا به صورت مایعی غلیظ در آیند.
  3. مایع بدست آمده را از صافی رد کرده تا شیر سویا یکدست و رقیق شود. سپس در صورت تمایل با کمی شکر آن را مخلوط کرده و بروی حرارت میگذاریم.
  4. پس از 10 دقیقه حرارت دادن با شعله متوسط شیر سویا آماده استفاده است.

نکته*

  • شیر سویا ماندگاری بالاتری نسبت به شیر عادی داشته و می توانید آن را تا 1 هفته در یخچال نگهداری کنید.

 

شیر سویا

شیر سویا

شیر سویا