نام غذاجاجانگمیون

جاجانگمیون یا همان نودل با رب لوبیای سیاه از غذاهای محبوب کره ای - چینی است. این غذا در ابتدا در چین بصورت کمی متفاوت‌تر و با دستور پختی سختر از دستور پخت امروزی آن طبخ می شد ولی پس از گسترش و همه گیر شدن آن در کره دستور پخت آن کمی تغییر پیدا کرد و امروزه دو نوع این غذا (یکی با رشته های نودل و دیگری با برنج ) در کره جنوبی طرفداران بسیاری دارد. برای تهیه این غذا به سس یا رب لوبیای سیاه نیاز است که می توانید آن را از فروشگاه‌ها یا سوپرمارکت های خوراکی های کره ای تهیه کنید.

مواد لازم

طرز تهیه: 

  1. ابتدا گوشت را داخل ماهیتابه ای ریخته و با دو قاشق روغن گیاهی به مدت 5 دقیقه سرخ می‌کنیم. سپس کدوی سبز خرد شده، پیاز، کلم سفید و سیب زمینی را به گوشت اضافه کرده و مواد را برای 5 دقیقه دیگر سرخ کنید.
  2. رب لوبیای سیاه را با شکر و روغن زیتون مخلوط کرده کرده و به گوشت و سبزیجات اضافه میکنیم. مواد را برای دقیقه تفت داده سپس لیوان آب به مواد اضافه کرده و می گذاریم به مدت 10 تا 15 دقیقه حرارت ببیند.
  3. پودر نشاسته ذرت را نیز به مواد اضافه کرده و خوب هم بزنید تا غلیظ شود.
  4. نودل ها را در ظرف آب جوش به مدت 5 دقیق پخته و آبکش کنید و در مرحله آخر نودل را نیز به مواد اضافه کرده و با یکدیگر مخلوط کنید.

نکته*

  • جاجانگمیون می تواند بجای نودل با برنج کته نیز سرو شود.

 

جاجانگمیون

جاجانگمیون

جاجانگمیون

جاجانگمیون

جاجانگمیون

جاجانگمیون

جاجانگمیون

جاجانگمیون

جاجانگمیون

جاجانگمیون