نودل سرد کره ای
نودل سرد کره ای از غذاهای قدیمی و سنتی است که در زبان کره ای به آن "نِنگمیون" نیز گفته می شود و در میان غذاهای سرد کره ای از محبوبیت زیادی برخوردار است. همانطور که از اسمش مشخص است این غذا بصورت کاملا سرد سرو شده و از همین رو برای روزهای گرم تابستان بسیار متناسب است.
مواد لازم
طرز تهیه:
- ابتدا ترب سفید را پوست کنده و باریک خرد کنید. سپس سرکه سیب، نمک و شکر را بر روی ترب ریخته و خوب هم بزنید.
- گوشت را به همراه پیازچه، سیر، پیاز و فلفل در یک قابلمه ریخته به آن در 6 لیوان آب اضافه کرده و به مدت 1 ساعت بروی حرارت بگذارید.
- بعد از گذشت یک ساعت گوشت را از قابلمه خارج کرده و سویا سس را به به آب و سبزیجات اضافه می کنیم و می گذاریم تا سرد شوند.
- بعد از سرد شدن سبزیجات را خارج کرده و آب گوشت در طرفی بریزید و نصف قاشق چایخوری شکر و نمک اضافه کرده خوب هم بزنید تا حل شود.
- آب گوشت را به مدت 1 ساعت در فریزر بگذارید تا به حالت نیمه منجمد در آید.
- 3 لیوان آب را در ظرفی به جوش آورده و نودل نِنگمیون یا رشته چینی تا به مدت 5 تا 10 دقیقه در آب بپزید. سپس آنها را آب کش کرده و در ظرف یخی بریزید تا پختشان متوقف شود.
- گوشت و خیار ها را به صورت باریک خرد کرده و با نمک آنها را مزه دار کنید.
- 100 گرم از نودل را برای هر فرد در ظرفی ریخته و روی آن را با ترب مزه دار شده، خیار، گوشت و نصفه تخم مرغ آبپز بپوشانید.
- در انتها آب گوشت یخ زده را بر روی نودل ها ریخته و سرو کنید.
نکته*
- نودل سرد کره ای با سس قرمز نیز تهیه می شود که در آن از سس کیمچی استفاده می شود.