رامیون نودل کره ای
رسپیهای متفاوتی برای پخت نودل در هر کشوری و با توجه به سلایق غذایی مردم آن کشور وجود دارد. در این رسپی ما طرز تهیه نودل کره ای که به آن رامیون ( یا با تلفظ اشتباه رامن ) نیز میگویند را بررسی خواهیم کرد. این روش پخت نودل رامیون به دلیل سرعت بالای پخت و مزه خوب آن یکی از پرطرفدارترین روشهای پخت نودل و همچنین نوعی فست فود برای کره ای ها محسوب میشود.
مواد لازم
طرز تهیه :
- ابتدا آب را در ظرفی ریخته و حرارت میدهیم تا جوش بیاید سپس بسته نودل را باز کرده و پودر نودل را به همراه یه قاشق رب فلفل قرمز (یا رب گوجه) و روغن کنجد داخل آب ریخته بعد از گذشت 1 دقیقه نودل را به آن اضافه میکنیم. تخم مرغ را نیز در ظرفی شکسته و قسمت زرده آن را به مواد در حال جوش اضافه میکنیم. ( میتوان از کل تخم مرغ نیز استفاده کرد)
- بعد از گذشت 3 دقیقه پیازچه خرد شده و فلفل قرمز را نیز بر روی مواد اضافه کرده و بدون هم زدن میگذاریم تا 3 دقیقه دیگر نیز بجوشد.
* نکته
- میتوان تخم مرغ را در داخل نودل کره ای رامیون هم زد تا پخش شود و یا میتوان گذاشت تا بصورت کامل بپزد.
6 دیدگاه درباره ی “رامیون نودل کره ای”
نظرات بسته شده ست.
نمیشه به جای نودل رشته فرنگی بریزیم؟
نه نمیشه نودل تو طرز تهیه اصلی غذا هست
سلام من یه بار از یه سایت دیگه این غذا رو درست کنم خیلی خیلی بد مزه شده بود و من همه شو ریختم دور بعد این که این طرز تهیه ش واقعی هس؟ یعنی اگ من درست کنم بد مزه نمیشه
مزه غذا بسته به سلیقه هر فرد داره دوست من . ممکنه شما کلا از مزه غذاهای کره ای بدتون بیاد من نمیتونم اینکه شما از مزه خوشتون بیاد رو تضمبن بکنم.
به جای روغن کنجد میشه چی ریخت؟
اگ وقت داشتی همین الان جواب بده لطفا
هر ورغن دیگه ای رو میتونید استفاده کنید ولی خب طبعا در مزه تغییر ایجاد میشه.