نام غذانودل کره ای رامیون

270 کالری

1 نفر

نودل کره ای رامیون

رسپی‎های متفاوتی برای پخت نودل در هر کشوری و با توجه به سلایق غذایی مردم آن کشور وجود دارد. در این رسپی ما طرز تهیه نودل کره ای که به آن رامیون ( یا با تلفظ اشتباه رامن ) نیز می‌گویند را بررسی خواهیم کرد. این روش پخت نودل رامیون به دلیل سرعت بالای پخت و مزه خوب آن یکی از پرطرفدارترین روش‌های پخت نودل و همچنین نوعی فست فود برای کره ای ها محسوب می‌شود.

مواد لازم

طرز تهیه :

  1. ابتدا آب را در ظرفی ریخته و حرارت می‌دهیم تا جوش بیاید سپس بسته نودل را باز کرده و پودر نودل را به همراه یه قاشق رب فلفل قرمز (یا رب گوجه) و روغن کنجد داخل آب ریخته بعد از گذشت 1 دقیقه نودل را به آن اضافه می‌کنیم. تخم مرغ را نیز در ظرفی شکسته و قسمت زرده آن را به مواد در حال جوش اضافه می‌کنیم. ( میتوان از کل تخم مرغ نیز استفاده کرد)
  2. بعد از گذشت 3 دقیقه پیازچه خرد شده و فلفل قرمز را نیز بر روی مواد اضافه کرده و بدون هم زدن میگذاریم تا 3 دقیقه دیگر نیز بجوشد.

* نکته 

  • میتوان تخم مرغ را در داخل نودل کره ای رامیون هم زد تا پخش شود و یا میتوان گذاشت تا بصورت کامل بپزد.

 

 

رامیون

رامیون