نام غذانودل سرد کره ای

420 کالری

2 نفر

نودل سرد کره ای از غذاهای قدیمی و سنتی است که در زبان کره ای به آن "نِنگمیون" نیز گفته می شود و در میان غذاهای سرد کره ای از محبوبیت زیادی برخوردار است. همانطور که از اسمش مشخص است این غذا بصورت کاملا سرد سرو شده و از همین رو برای روزهای گرم تابستان بسیار متناسب است.

مواد لازم

 

طرز تهیه:

  1. ابتدا ترب سفید را پوست کنده و باریک خرد کنید. سپس سرکه سیب، نمک و شکر را بر روی ترب ریخته و خوب هم بزنید.
  2. گوشت را به همراه پیازچه، سیر، پیاز و فلفل در یک قابلمه ریخته به آن در 6 لیوان آب اضافه کرده و به مدت 1 ساعت بروی حرارت بگذارید.
  3. بعد از گذشت یک ساعت گوشت را از قابلمه خارج کرده و سویا سس را به به آب و سبزیجات اضافه می کنیم و می گذاریم تا سرد شوند.
  4. بعد از سرد شدن سبزیجات را خارج کرده و آب گوشت در طرفی بریزید و نصف قاشق چایخوری شکر و نمک اضافه کرده خوب هم بزنید تا حل شود.
  5. آب گوشت را به مدت 1 ساعت در فریزر بگذارید تا به حالت نیمه منجمد در آید.
  6. 3 لیوان آب را در ظرفی به جوش آورده و نودل نِنگمیون یا رشته چینی تا به مدت 5 تا 10 دقیقه در آب بپزید. سپس آنها را آب کش کرده و در ظرف یخی بریزید تا پختشان متوقف شود.
  7. گوشت و خیار ها را به صورت باریک خرد کرده و با نمک آنها را مزه دار کنید.
  8. 100 گرم از نودل را برای هر فرد در ظرفی ریخته و روی آن را با ترب مزه دار شده، خیار، گوشت و نصفه تخم مرغ آبپز بپوشانید.
  9. در انتها آب گوشت یخ زده را بر روی نودل ها ریخته و سرو کنید.

نکته*

  • نودل سرد کره ای با سس قرمز نیز تهیه می شود که در آن از سس کیمچی استفاده می شود.

نودل سرد کره ای

نودل سرد کره ای

نودل سرد کره ای

نودل سرد کره ای

نودل سرد کره ای

نودل سرد کره ای

نودل سرد کره ای

نودل سرد کره ای

نودل سرد کره ای

نودل سرد کره ای

نودل سرد کره ای