سوپ ذرت و مرغ
سوپ ذرت و مرغ غذایی بسیار سالم و مقوی برای روزهای سرد زمستان است که از قدیم در چین پخته می شده و امروزه همانند بسیاری از غذاهای چینی دیگر در سراسر جهان پخش شده است. مواد اصلی تشکیل دهنده این غذا ذرت و مرغ و تخم مرغ می باشد که بخاطر وجود تخم مرغ در آن برخی افراد آن را سوپ تخم مرغ نیز می نامند.
مواد لازم
طرز تهیه:
- سینه مرغ خرد شده را با یک قاشق چایخوری پودر نشاسته ذرت، یک قاشق آب و سس صدف مخلوط کنید و بگذارید تا 1 ساعت استراحت کند.
- ذرت ها را با چاقو خرد کرده تا به قطعات بسیار ریزی درآیند.
- 4 لیوان آب مرغ را در طرفی ریخته بر روی حرارت می گذاریم. سپس زردچوبه و ذرت های خرد شده را به آن اضافه کرده درب قابلمه را می گذاریم تا برای 10 دقیقه روی شعله متوسط حرارت ببیند.
- بعد از گذشت 10 دقیقه روغن کنجد، نمک و فلفل را به سوپ اضافه کرده و شعله را کمی بالاتر می بریم تا مواد شروع به جوشیدن کند.
- مواد مورد نیاز برای سس ذرت را خوب با یکدیگر مخلوط کرده و به آرامی به سوپ در حال جوشیدن اضافه می کنیم. سپس به آرامی مواد را بهم می زنیم تا سفیده تخم مرغ در مواد حل شود.
- در انتها مرغ خرد شده را به سوپ اضافه کرده و می گذاریم برای 10 دقیقه دیگر بجوشد تا آماده شود.
نکته*
- برای تزیین روی سوپ ذرت و مرغ می توانید در گشنیز خرد شده استفاده کنید.