کوفته میگوی چینی
کوفته میگوی چینی که به آن "هار گو" نیز گفته می شود از سری کوفته های محبوب در کشورهای شرق آسیاست که به دلیل بخار پز بودن آن از غذاهای بسیار سالم نیز بشمار می رود. انواع و اقسام مختلفی از این سری کوفته ها از قبیل: کوفته گوشت خوک، گوشت گوساله، مرغ، ماهی و میگو از چین شروع شده و امروزه در سراسر جهان به عنوان یکی از غذاهای محبوب شرق آسیایی منتشر شده است.
مواد لازم
طرز تهیه:
- ابتدا میگوهای کاملا پاگ شده را با چاقو بصورت خیلی ریز خرد می کنیم( می توانید میگوها را چرخ کنید).
- سپس 1 قاشق روغن گیاهی، سس صدف، روغن کنجد، پودر فلفل، نمک، شکر، زنجبیل خرد شده را به میگوها اضافه کرده و با دست ورز می دهیم تا خوب مخلوط شوند.
- در یک ظرف جداگانه آرد نشاسته گندم و ذرت را مخلوط کرده و آب جوش را آرام به آن اضافه کرده و هم می زنیم تا کمی چسبناک شود. در آخر یک قاشق غذاخوری روغن گیاهی نیز به مواد افزوده و با دست ورز می دهیم تا به حالت خمیری در آید.
- خمیر را رل کرده و به قیمت های 4 سانتی متری تقسیم کنید و هر قسمت را جداگانه با ورنه باز کرده تا به صورت یک دایره پهن در آید.
- داخل خمیر را با یک قاشق از مخلوط میگو پر کرده و مانند سمبوسه خمیر را دور مواد ببندید.
- برای این غذا بهتر است از بخار پز های حصیری که از چوب بامبو ساخته می شوند استفاده کنید ولی اگر این نوع بخار پز در دسترس نبود کف هر نوع بخار پزی که مایل هستید را با کاغذ روغنی پوشانده و کوفته ها را بر روی آن بگذارید.
- کوفته ها باید در حدود 10 تا 15 دقیقه بروی بخار آب جوش و یا در بخار پز بپزند.
نکته*
- میتوانید کوفته میگوی چینی را در صورت تمایل در روغن سرخ کنید ولی در رسپی اصلی این غذا باید به صورت بخار پز تهیه شود.
- این غذا قابل نگهداری در یخچال نمیباشد و باید به محض تهیه سرو و مصرف شود.
2 دیدگاه درباره ی “کوفته میگوی چینی”
نظرات بسته شده ست.
واقعا سایت عالی دارین.من این غذا رو درست کردم.خیلی خوشمزه بود.دستور خیلی دقیق بود
سلام.
ممنون