طرز تهیه کلوچه کدو تنبل بخار پز

300 کیلو کالری کالری

6 نفر

کلوچه کدو تنبل بخارپز

کلوچه کدو تنبل بخارپز از دسرهای چینی است که با دو روش مختلف تهیه می شود و در چین بیشتر به عنوان شیرینی روز تولد به کار می رود. این دسر برای عصرانه در کنار چای یا برای تغذیه کودکان در مدرسه بسیار مفید و مقوی است.

مواد لازم

طرز تهیه:

  1. کدوی تنبل را پوست کنده و تخم های داخلش را جدا کنید. سپس آن را بصورت مکعبی برش زده و بصورت بخار پر آن را بپزید.
  2. پس از حدود 20 دقیقه پخته شدن که کدو ها نرم شد آن را را از روی حرارت برداشته و بگذارید تا در دمای اتاق خنک شوند و سپس آنها را پوره کنید.
  3. در ظرفی 300 گرم آرد را به همراه 4 قاشق شکر، 3 قاشق مخمر و نمک مخلوط کرده و پوره کدو را نیز به آنها اضافه کنید. سپس با همزن آن را بزنید تا بصورت یک خمیر لاستیکی و یکدست در آید.
  4. روی خمیر را با سلفون پوشانده و بگذارید تا خمیر استراحت کند.
  5. در ظرف دیگری 150 گرم آرد را به همراه 2 قاشق شکر و 1 قاشق چایخوری مخمر و نمک مخلوط کرده و آب را به آن اضافه کنید. سپس مخلوط را با همزن زده تا بصورت خمیری در آید.
  6. سطح صافی را با آرد پوشانده و خمیر کدوی تنبل را بر روی آن به کمک وردنه پهن کنید تا ضخامت 1 سانتی متری برسد. خمیر سفید را نیز به صورت جداگانه به ضخامت 1 سانتی متر پهن کرده و بر روی خمیر کدو قرار دهید.
  7. خمیر را از گوشه رول کرده و سپس به ضخامت 3 سانتی متری برش بزنید.
  8. رول ها را در بحار پز به مدت 15 تا 18 دقیقه بپزید.

نکته * 

  • بهتر است کلوچه کدو تنبل را بصورت نیمه گرم سرو کنید. ولی می توان به مدت 3 روز در یخچال از آن نگهداری کرد.

 

کلوچه کدو تنبل بخارپز

کلوچه کدو تنبل بخارپز

کلوچه کدو تنبل بخارپز

کلوچه کدو تنبل بخارپز

کلوچه کدو تنبل بخارپز

کلوچه کدو تنبل بخارپز

کلوچه کدو تنبل بخارپز

کلوچه کدو تنبل بخارپز