طرز تهیه کیمچی و برنج سرخ شده

280 کیلو کالری کالری

2 نفر

برنج و کیمچی سرخ شده

برنج و کیمچی سرخ شده از سری غذاهای کره ای - چینی است که غالبا برای زمانهای که فرصت پخت و پز نیست و نیاز به تهیه غذایی سریع و آسان است بکار می رود. برای تهیه این غذا از کیمچی کلاسیک که طرز تهیه آن نیز قبلا آموزش داده شده است استفاده می شود.

مواد لازم

طرز تهیه:

  1. ابتدا کیمچی را به قطعات کوچک خرد کنید.
  2. روغن را در ماهیتابه ریخته و کیمچی را برای 1 دقیقه در آن سرخ کنید.
  3. برنج را به همراه آب کیمچی اضافه کرده و مواد را خوب هم زده و مخلوط کنید. بعد از 5 دقیقه سرخ شدن می توانید برنج را در طرفی بکشید.
  4. یک عدد تخم مرغ را در طرفی جداگانه نیمرو کرده و بروی برنج بگذارید.
  5. روی برنج را با پیازچه خرد شده و کنجد پوشانده و غذا را سرو کنید.

 

برنج و کیمچی سرخ شده

برنج و کیمچی سرخ شده

برنج و کیمچی سرخ شده