خوراک گوشت و بروکلی
خوراک گوشت و بروکلی را میتوان یکی از معروفترین غذاهای چینی مخصوصا در میان مردم کشورهای غربی نام برد. اسم این غذا در زبان چینی "جی لِن" تلفظ می شود و تعجبی نیست که همانند هزاران غذای چینی دیگر از ترکیب انواع سبزیجات تازه همچون کلم بروکلی و یا اسفناج به همراه گوشت تشکیل می شود.
مواد لازم
طرز تهیه:
- ابتدا گوشت را با یک قاشق چایخوری روغن گیاهی، پودر نشاسته و سویا سس مخلوط کرده و می گذاریم به مدت 20 دقیقه استراحت کند.
- سپس ماهیتابه ای را روی حرارت گذاشته و گوشت را به همراه یک قاشق روغن گیاهی داخل ماهیتابه می ریزم و تا وقتی که گوشت ها به رنگ قهوه ای در آیند آن ها را سرخ می کنیم.
- دو قاسق غذاخوری روغن گیاهی را در ماهیتابه ای ریخته و زنجبیل رنده شده را در آن به مدت 1 دقیقه سرخ می کنیم.
- سپس سیر خرد شده و کلم بروکلی و یا اسفناج ها را به آن اضافه کرده و 2 تا 4 دقیقه حرارت میدهیم تا کمی سرخ شوند.
- در آخر گوشت، سس صدف، 1 قاشق سویا سسف شکر، روغن کنجد را به مواد اضافه کرده و همگی مواد را خوب مخلوط میکنیم.
نکته*
- اگر مواد به اندازه کافی سرخ نشده بودند می توانید برای 2 تا 5 دقیقه بیشتر آنها را سرخ کنید ولی توجه داشته باشید در رسپی های اصلی غذاهای شرق آسیایی سبزیجات بصورت نیم پز استفاده می شوند.
- برای سرو خوراک گوشت و بروکلی می توانید آن را به همراه برنج سرو کنید.