بیسکوییت چای سبز
بیسکوییت چای سبز یکی از دسر های محبوب ژاپنیه که از پودر چای سبز ژاپنی درست میشه و برای عصرانه در کنار چای و یا برای کودکان یا افرادی که رژیم لاغری دارن بجای دیگر بیسکوییت ها می تونه مورد استفاده قرار بگیره.
مواد لازم
طرز تهیه :
- ابتدا در ظرفی آرد را با پودر چای سبز مخلوط کرده و آن را 2 بار الک می کنیم.
- کره را با نمک در مخلوط کن ریخته و هم می زنیم تا بصورت کرم درآید، سپس شکر و زرده تخم مرغ را به مواد اضافه کرده و باز مخلوط می کنیم تا کرم یکدست شود.
- مخلوط آرد و پودر چای سبز را به آرامی به مواد اضافه می کنیم و هم می زنیم تا به صورت خمیر در آید.
- در این مرحله می توان در صورت نیاز تکه های شکلات سفید را نیز به خمیر اضافه کرده و مخلوط کنید.
- مواد را کمی ورز داده سپس به دو قسمت تقسیم می کنیم و هر قسمت را رول کرده و در سلفون پیچیده و می گذاریم تا حداقل دو ساعت در یخچال استراحت کند.( بهتر است مواد یک شب در یخچال بماند)
- بعد از استراحت خمیر مواد را از سلفون خارج کرده با چاقو به اندازه های دلخواه قطعه قطعه می کنیم.
- بیسکوییت ها می بایست به مدت 15 تا 20 دقیقه در دمای 175 درجه سانتی گراد در فر بمانند تا به رنگ طلایی روشن درآیند.
نکته*
- بیسکوییت چای سبز بدون شکلات سفید یکی از بهترین و سالمترین انواع بیسکوییت برای افراد دارای رژیم لاغری محسوب می شود.