گوشت ترش و شیرین چینی
گوشت ترش و شیرین چینی که به آن " تانگ چو لی جی" می گویند غذایی تشکیل شده از گوشت خوک یا گاو سوخاری شده در سسی ترش و شیرین است. پوسته بیرونی این غذا ترد و داخل آن بسیار نرم و آبدار است و از همین رو در میان غذاهای بسیار محبوب چینی در سراسر دنیا قرار دارد.
مواد لازم
طرز تهیه:
- ابتدا فلفل سیاه را به همراه زنجبیل رنده شده، 1/2 قاشق چایخوری نمک مخلوط کنید و گوشت های خرد شده را با این مواد مخلوط کرده و بگذارید تا 1 ساعت مزه دار شوند.
- در ظرفی دیگر دو قاشق سس گوجه فرنگی را به همراه سرکه، کنجد، 1 قاشق چایخوری نمک، 2 قاشق غذاخوری آب، 1 قاشق چایخوری پودر نشاسته ذرت و 1 قاشق غذاخوری شکر مخلوط کنید.
- سفیده تخم مرغ را به همراه 2 قاشق پودر نشاسته ذرت به گوشت های مزه دار شده اضافه کنید.
- در ظرفی دیگر 2 قاشق غذاخوری آب را به همراه 1 قاشق پودر نشاسته مخلوط کرده و گوشت ها را قبل از سرخ کردن دانه دانه در این مخلوط فرو ببرید.
- روغن را تا نصف ماهیتابه پر کرده و گوشت ها را در روغن زیاد به مدت 3 تا 5 دقیقه سرخ کنید و سپس از روغن خارج کرده در طرفی بریزید.
- 1 قاشق روغن گیاهی را در ماهیتابه ای ریخته و سس گوجه بند 2 را در آن به مدت 2 دقیقه حرارت دهید سپس گوشت های سوخاری را در آن ریخته و همگی را با هم مخلوط کنید تا سس به همه جای گوشتها آغشته شود. بعد از 2 دقیقه می توانید غذا را در بشقاب بکشید.
نکته*
- برای تزیین گوشت ترش و شیرین چینی می توانید از کنجد بو داده استفاده کنید.