بولگوگی
بولگوگی یا همان باربکیو کره ای از غذاهای بسیار پر محبوب کره ایست که در ایران نیز طرفداران بسیاری دارد و از گوشت استیکی گوساله به همراه سبزیجات تهیه می شود.در این رسپی سریعترین و راحتترین راه را برای تهیه این غذا آموزش خواهیم داد.
مواد لازم
طرز تهیه:
- گوشت را به قطعات دلخواه خرد کنید.
- سویا سس را به همراه آب، شکر قهوه ای، سیر رنده شده، روغن کنجد، عسل و فلفل سیاه مخلوط کرده و گوشت ها را در این مواد قرار داده و برای نیم ساعت در یخچال بگذارید تا مزه دار شوند.
- گوشت ها را بر روی گریل یا استیک پز سرخ کرده و بر روی آنها پیازچه خرد شده و کنجد بو داده شده بریزید.
نکته *
- بولگوگی را بصورت سنتی در داخل کاهو لقمه کرده و می خورند.
9 دیدگاه درباره ی “بولگوگی”
نظرات بسته شده ست.
سلام خسته نباشید ببخشید این مدل کاهو ها اسمشون چیه؟میخواستم بذرش رو از عطاری بگیرم و بکارم.خیلی ممنون
سلام
کره ای ها عموما از کاهو های محلی استفاده می کنند که طعمش شبیه کاهوی معمولی خودمونه و مطمعن نیستم یذرش تو ایران موجود باشه. اسم خاصی هم نداره همون کاهوی محلی کره ایه اسمش.
کاهو ژاپنی
کاهوی ژاپنی یا کاهوی چینی در تهیه کیمچی بکار میره نه در این غذا
معمولن در کشورای آسیای شرقی همون کاهو ژاپنی به کار میره
فکر نمیکنم کاهوشون مثل کاهوی ما باشه آخه من تو دستورای غذای کره ای که میبینم کاهوشون فرق داره
راستی اگه توی کیمچی به جای کاهو ژاپنی از همون کاهوی خودمون استفاده کنیم مشکلی پیش میاد؟
بعد کیمچی خیار رو هم آموزش دادید؟
دوست عزیز قبلا توضیح داده بودم که کره ای ها از چند نوع کاهوی محلی برای سرو این غذا استفاده میکنن که توی ایران موجود نیست پس (بجای اون کاهو ها) میشه از کاهوی عادی استفاده کرد. ولی نه کاهوی چینی چون کلا کاهوی چینی یا همون ژاپنی مناسب این غذا نیست.
توی کیمچی هم بهتره از همون کاهوی چینی/ ژاپنی استفاده بشه چون کاهوی عادی میزان رطوبت داخلش بالاست و کیمچی رو خراب میکنه عموما.
در مورد کیمچی خیار هم عموما اکثر کیمیچی ها با یه روش تهیه میشن فقط بجای کاهو از سبزیجات دیگه استفاده میشه.
یه مدل کاهو دیدم اسمش کاهوی فرانسویه چندجا تو تهران هم پیدا کردم که شبیه همون کاهو هایی هست ک تو فیلماشون دیدیم . احتما میدم همون باشه
به جای سس سویا از چیز دیگه ای نمیشه استفاده کرد؟
از نمک میتونید استفاده کنید ولی مزه تغییر خواهد کرد.