خوراک گوشت چرخ کرده
خوراک گوشت چرخ کرده به سبک چینی از غذاهای محبوب قشر متوسط چین محسوب می شود. در چین گوشت گاو از قیمت بالایی برخوردار است که همین امر موجب شده مردم چینی بیشتر از مخلوط گوشت چرخ کرده گاو به همراه خوک استفاده کنند. هر چند برای تهیه این غذا میتوان از گوشت چرخ کرده گاو به تنهایی نیز استفاده و بهتر است آن را به همراه برنج کته سرو کرد.
مواد لازم
طرز تهیه:
- در ظرفی پیازچه خرد کرده را به همراه گوشت چرخ کرده، نمک، زنجبیل، و روغن کنجد مخلوط کنید و بگذارید تا به مدت 15 دقیقه استراحت کند.
- ماهیتابه را با 2 قاشق غذاخوری روغن گرم کرده و گوشت را داخل آن ریخته و به مدت 4 تا 5 دقیقه سرخ کنید تا رنگ گوشت عوض شود.
- سپس به ترتیب سیر، پیاز و فلفل های خرد شده را اضافه کرده و سرخ کردن را به مدت 2 تا 4 دقیقه بعد ادامه دهید.
- گوشت را در ظرفی کشیده و سویا سس را به همراه سرکه به آن اضافه کرده و سرو کنید.
نکته*
- خوراک گوشت چرخ کرده اغلب به همراه برنج کته سرو می شود.