کیمچی کلم سفید
کیمچی کلم سفید یا "یانگبِچو کیمچی" که به آن کیمچی اضطراری نیز می گویند از دیگر انواع متنوع کیمچی های کره ایست که بیشتر در فصول گرم و تابستان که کاهوی چینی در دسترس نیست استفاده می شود. همچنین این کیمچی می تواند یکی از آسانترین و سریعترین انواع کیمچی نیز باشد که به همین دلیل به آن کیمچی اضطراری گفته می شود.
مواد لازم
طرز تهیه:
- کلم سفید را شسته و به تکه های کوچک خرد میکنیم سپس آنها را در ظرفی ریخته و بر رویشان نمک میریزیم . کلم ها را خوب هم زده را نمک به همه جای کلم ها برسد.
- کلم ها می بایست برای 2 ساعت در نمک بمانند سپس آنها را یک بار بار آب شستشو دهید.
- پودر فلفل قرمز را با سس ماهی، سیر، زنجبیل، 3 قاشق نمک مخلوط کرده و به همراه پیازچه به کاهو ها اضافه کنید.
- دستهایتان را با دستکش پوشانده و مواد را با دستانتان خوب هم بزنید تا سس به همه جای کاهو ها آغشته شود.
- کیمچی را در طرف دربسته ای ریخته و برای 1 تا 2 روز در دمای اتاق نگهداری کنید تا تخمیر شود. بعد از آن می توانید از کیمچی کلم سفید در یخچال نگهداری کنید.
8 دیدگاه درباره ی “کیمچی کلم سفید”
نظرات بسته شده ست.
سلام ببخشید سس ماهی چیه؟ آیا میشه تو خونه تهیه کرد؟
سس ماهی یک نوع سس جنوبی است که با استفاده از روغن ماهی در صورتی که نسوخته باشد، درست می شود. در تهیه سس ماهی از پیاز، سیب زمینی، رب گوجه فرنگی، آبلیمو، ادویه ماهی، سیر، سماق استفاده می کنیم.
چقدر این سایت عالیه
مطالبتوون عالللللیه
سلام ببخشید فلفل چینی با فلفل های معمولی ما فرق داره؟
بله ولی میتونید از فلفل معمولی هم استفاده کنید.
سلام سایتتون عالیه فقط می خواستم بپرسم من داخل فیلم های کره ای یک نوع ترشی فکرکنم که با نودل می خورن ترشی ترب یا تربچه نمی دونم ولی میشه طرز تهیه اونو بزارید ممنون
کیمچی ترب هستش که روش اماده سازیش مشابه هست فقط به جای کلم از ترب استفاده میشه.