طرز تهیه رول ماهی تند (سوشی)

196 کیلو کالری کالری

2 نفر

رول ماهی تند

رول ماهی تند که از فیله ماهی تن و ادویه و برنج تهیه می شود از دسته سوشی های ژاپنی به شمار می رود که در کنار سوشی کالیفرنیا و سوشی دراگون از سوشی های مورد علاقه مردم امریکا و کشورهای غربی محسوب می شوند.

مواد لازم

طرز تهیه:

  1. ابتدا فیله ماهی تن را به قطعات مکعبی 1 سانتی متری خرد کنید.
  2. 2 عدد پیازچه را ریز خرد کرده و به ماهی تن خرد شده اضافه کنید.
  3. 3 قاشق غذاخوری سس فلفل چیلی را به همراه روغن کنجد به ماهی و پیازچه اضافه کرده و مخلوطشان کنید.
  4. جلبک نوری را بر روی حصیر سوشی یا سطح صافی گذاشته، سپس برنج پخته شده را بر روی جلبک پهن کنید. بر روی برنج را نیز میتوانید با کنجد بو داده شده بپوشانید.
  5. جلبک را به آرامی به سمت بدون برنج برگردانید.
  6. ماهی تن مزه دار شده را بر روی سطح جلبک بصورت یک خط صاف ریخته و جلبک را به کمک حصیر سوشی رول نمایید.
  7. 1 قاشق مایونز ژاپنی را به همراه 1 قاشق سس فلفل چیلی تند مخلوط کنید تا بصورت سسی یکدست و صورتی رنگ درآید.
  8. سوشی را به قطعات دلخواه برش زده و به همراه سس مایونز و چیلی سرو نمایید.
  9. برای تزیین میتوان از قطعات پیازچه خرد شده بر روی جلبک استفاده کرد.

رول ماهی تند

رول ماهی تند

رول ماهی تند

رول ماهی تند

رول ماهی تند

رول ماهی تند

رول ماهی تند

رول ماهی تند

رول ماهی تند