طرز تهیه ترشی سیر کره ای

27 کیلو کالری کالری

20 نفر

ترشی سیر کره ای

ترشی سیر کره ای از دیگر غذاهای مکمل و محبوب کره ایست که این روزها در جدول ده روش برتر برای خوردن سیر نیز قرار گرفته است.

مواد لازم

طرز تهیه:

  1. سیر ها را حبه کرده و به مدت 30 دقیقه در آب گرم قرار دهید. سپس پوست سیر ها را کنده و در یک شیشه درب دار بریزید.
  2. سرکه سفید را به همراه  نمک و آب مخلوط کنید. سپس آن را در شیشه پر کنید به صورتی که روی تمامی سیر ها را بپوشاند.
  3. درب شیشه را بسته و به مدت 5 روز آن را در دمای اتاق نگهداری کنید.
  4. بعد از گذشت 5 روز سویا سس را به همراه 1/4 لیوان سرکه سفید، شکر و 1 لیوان آب مخلوط کرده و 5 دقیقه بر روی حرارت بگذارید تا به جوش آید.
  5. سپس مایع را خنک کرده و در شیشه بریزید. توجه کنید شیشه باید کاملا پر شود. سپس درب آن را گذاشته و به مدت 2 هفته در دمای اتاق نگهداری کنید.
  6. بعد از گذشت 2 هفته می توانید ترشی سیر را در یخچال نگهداری کنید.

ترشی سیر کره ای

ترشی سیر کره ای

ترشی سیر کره ای

ترشی سیر کره ای