ترشی سیر کره ای
ترشی سیر کره ای از دیگر غذاهای مکمل و محبوب کره ایست که این روزها در جدول ده روش برتر برای خوردن سیر نیز قرار گرفته است.
مواد لازم
طرز تهیه:
- سیر ها را حبه کرده و به مدت 30 دقیقه در آب گرم قرار دهید. سپس پوست سیر ها را کنده و در یک شیشه درب دار بریزید.
- سرکه سفید را به همراه نمک و آب مخلوط کنید. سپس آن را در شیشه پر کنید به صورتی که روی تمامی سیر ها را بپوشاند.
- درب شیشه را بسته و به مدت 5 روز آن را در دمای اتاق نگهداری کنید.
- بعد از گذشت 5 روز سویا سس را به همراه 1/4 لیوان سرکه سفید، شکر و 1 لیوان آب مخلوط کرده و 5 دقیقه بر روی حرارت بگذارید تا به جوش آید.
- سپس مایع را خنک کرده و در شیشه بریزید. توجه کنید شیشه باید کاملا پر شود. سپس درب آن را گذاشته و به مدت 2 هفته در دمای اتاق نگهداری کنید.
- بعد از گذشت 2 هفته می توانید ترشی سیر را در یخچال نگهداری کنید.
2 دیدگاه درباره ی “ترشی سیر کره ای”
نظرات بسته شده ست.
با سلام من یک سوالی داشتم
بعد 5 روز مایع داخل شیشه رو خالی کنیم و مایع جدید (سرکه و شکر و سس و اینا) رو بریزیم روش؟
سیرها به رنگ سبزآبی در اومدن!
سلام . بله مایع قبلی رو خالی کنید و سویا سس و باقی مواد رو بریزید. توجه کنید شیشه ها در جای خیلی گرم نباشند.