کیک تخم مرغ چینی
کیک تخم مرغ چینی که شبیه به همان کاپ کیک های ساده قدیمی هستند از دسر های قدیمی و سنتی چینی به شمار می روند که امروزه آنها را به روش های جدیدتری و بدون نیاز به پخته شدن نیز تهیه می کنند. در این رسپی طرز تهیه نوع قدیمی این نوع کیک را که پخته شده است بررسی می کنیم.
مواد لازم
طرز تهیه:
- ابتدا ظرف بزرگی را تا نصف پر از آب گرم می کنیم و ظرفی که می خواهیم مواد را در آن مخلوط کنیم را درون ظرف آب گرم قرار میدهیم.
- تخم مرغ و شکر را در ظرف مخصوص مخلوط کردن میریزیم و درون آب گرم آنقدر هم میزنیم تا بصورت پفی در آیند.
- آرد شیرینی پزی را به آرامی به تخم مرغ اضافه کرده و هم میزنیم تا آرد گلوله نشود. سپس روغن را به مواد اضافه کرده و ظرف را از درون آب گرم برمیداریم.
- مایع کیک را در قالب های کاپ کیک ریخته و برای مدت 15 دقیقه در فر بگذارید.