نودل چو مِین
نودل چو مِین یا همان نودل سوخاری با گوشت و سبزیجات از دیگر انواع رایج سرو نودل در چین و ژاپن است. این غذا از انواع مختلف نودل به همراه سبزیجات و گوشت گاو تهیه می شود.
مواد لازم
طرز تهیه:
- گوشت خرد کرده را به همراه 1 قاشق غذاخوری سویا سس، پودر فلفل سیاه، 1 قاشق سس صدف، پودر نشاسته ذرت و 1 قاشق چایخوری روغن کنجد در ظرفی ریخته و خوب مخلوط کنید تا گوشت مزه دار شود.
- یک قاشق غذاخوری دیگر سویا سس را به همراه 1 قاشق چایخوری سویا سس، شکر، 1 قاشق غذاخوری سس صدف مخلوط کنید به صورت سس در آید.
- فلفل دلمه ای ها را به صورت خلالی برش زده و به همراه پیاز و سیر با سس مخلوط کنید.
- نودل ها را به مدت 3 تا 4 دقیقه در آب جوش بپزید و سپس آبکشی نمایید.
- 3 قاشق روغن را در ماهیتابه ای ریخته و گوشت را برای 10تا 15 دقیقه در آن سرخ کنید. سپس سبزیجات را اضافه کرده و برای مدت 4 دقیقه بیشتر سرخ کردن را به مدت 4 دقیقه ادامه دهید.
- در مرحله آخر نودل های پخته شده را نیز به مواد اضافه کرده و بعد از 1 دقیقه غذا را در بشقاب بکشید.
- برای تزیین میتوانید از پیازچه خرد شده نیز استفاده کنید.
2 دیدگاه درباره ی “نودل چو مِین”
نظرات بسته شده ست.
سلام … ببخشید سس سویا خودش شور نیس؟؟؟ یه دستور پخت بود گف نمکم بزنیم…
سلام
بله سس سویا شور هست و در صورت استفاده بهتره یا از نمک استفاده نشه یا اگه استفاده میشه میزانش کم باشه