کیمچی سفید
کیمچی سفید یا "بِک کیمچی" از دیگر انواع متنوع کیمچی های کره ایست که به دلیل نداشتن پودر فلفل چیلی کره ای رنگ قرمز ندارد و بخاطر همین کیمچی سفید نامیده می شود. این کیمچی همچنین تند نیست و برای افرادی که نمی توانند مزه های تند را تحمل کنند بسیار مناسب است.
مواد لازم
طرز تهیه:
- کاهو را از وسط به 4 قسمت تقسیم کنید.
- برگهای کاهو را زیر آب شستشو دهید و سپس در ظرف آبی بگذارید تا برای 5 دقیقه خیس بخورند.
- سپس کاهو ها را از آب درآورده در ظرفی بگذارید و نمک را در بین برگهای کاهو ریخته تا همه سطوح کاهو نمکدار شوند. کاهو می بایست برای 2 ساعت در نمک بمانند.
- بعد از گذشت 2 ساعت کاهو ها را با آب سرد بشورید.
- ترب خرد شده، هویج، پیازچه، شاه بلوط خرد شده و گلابی خرد شده را به همراه فلفل دلمه ای ها در ظرفی ریخته و مخلوط کنید.
- سیر به به همراه پیاز و زنجبیل در غذاساز ریخته و میکس کنید تا جایی که مایعی کرمی به دست آید.
- 4 لیوان آب را به همراه 1/3 لیوان نمک در ظرفی ریخته و هم بزنید تا جایی که نمک در آب حل شود. سپس مخلوط سیر و پیاز و زنجبیل را در آب ریخته و هم بزنید.
- کاهو ها را ظرفی در دار گذاشته و میان برگهای کاهو را با سبزیجات خرد شده پر کنید. سپس آب و نمک مزه دار شده را بر روی کاهو ها بریزید.
- در مرحله آخر دانه های کاج را نیز بر روی کاهو ها ریخته و درب ظرف را بگذارید.
نکته*
- ظرف کیمچی می بایست بین 1 تا 3 روز در دمای اتاق بماند تا شروع به تخمیر کند. پس از آن می توانید در یخچال از کیمچی سفید نگهداری کنید.