استیک ماهی بخارپز
استیک ماهی بخار پز در واقع یکی از راههای محبوب طبخ ماهی در بین مردم کره است که با استفاده از این روش ماهی بسیار سالم خوشمزه و بدون نیاز به روغن طبخ می کنند.
مواد لازم
طرز تهیه:
- استیک ماهی را با کمی نمک بپوشانید.
- در یک ظرف سویا سس را به همراه روغن کنجد، پیازچه خرد شده، زنجبیل خرد شده، شکر، آبلیمو، فلفل قرمز و کنجد مخلوط کنید.
- ماهی را در بخار پز گذاشته و بگذارید تا به مدت 15 الی 20 دقیقه به آرامی پخته شود.
- سپس سس را بروی ماهی ریخته و آن را سرو کنید.
نکته*
- می توان بجای بخار پز در قابلمه ای 2 لیوان آب ریخت و وقتی آب به جوش رسید طرف دیگری را بروی آن گذاشته و ماهی را در آن بپزید.
- استیک ماهی بخارپز را بهتر است در یخچال نگهداری نکرده و به محض تهیه شدن مصرف نمایید.