بستنی کنجد سیاه
بستنی کنجد سیاه از دسر های محبوب ژاپنیست که امروزه در بسیاری از کشورهای آسیایی تهیه می شود. کنجد سیاه ژاپنی در بسیاری از دسر ها و غذاهای معروف ژاپنی و کره ای استفاده می شود که بستنی کنجد سیاه یکی از معروفترین آنهاست. برای تهیه این بستنی به سس کنجد سیاه نیاز است. از آنجایی که سس کنجد سیاه در ایران موجود نمی باشد طرز تهیه آن را نیز در این رسپی آموزش خواهیم داد.
مواد لازم
طرز تهیه:
سس کنجد سیاه
- 2 قاشق غذاخوری کنجد سیاه را در میکسر ریخته و روی دور تند آن را به مدت 1 دقیقه میکس کنید تا له شود. سپس 1 قاشق غذاخوری عسل، یک قاشق چایخوری روغن کنجد به آن اضافه کرده و دوباره مواد را به مدت 1 الی دو دقیقه میکس کنید.
- سس را در ظرف در بسته ای ریخته و به مدت 2 روز در یخچال قرار دهید تا قابل استفاده شود.
بستنی کنجد سیاه
- ابتدا شیر را در ظرفی ریخته بر روی حرارت قرار دهید. وقتی که شیر شروع به جوشیدن کرد آن را از روی حرارت بردارید.
- شکر را با زرده تخم مرغ داخل مخلوط کن بریزید تا مایع یکدستی بدست آید. سپس 3 قاشق کنجد سیاه را به همراه 3 قاشق سس کنجد سیاه و 2 قاشق غذاخوری عسل به مخلوط اضافه کرده و باز هم بزنید تا مخلوط شوند.
- شیر را به مواد اضافه کرده و آنها را بر روی گاز به مدت 2 دقیقه حرارت دهید. سپس شعله را خاموش کرده و ظرف را در ظرف یخ دیگری قرار دهید تا خنک شود و وانیل را به مایع بستنی اضافه کنید.
- خامه را به همراه نمک در مخلوط کن ریخته و آنقدر هم بزنید تا مایعی پف مانند و غلیط به دست آید.
- در انتها خامه هم زده شده را به مواد اضافه کرده و آنها را داخل بستنی ساز بریزید.
- برای تزیین بستنی می توانید از برگ نعنای تازه استفاده کنید.
2 دیدگاه درباره ی “بستنی کنجد سیاه”
نظرات بسته شده ست.
منظور شما از کنجد سیاه، همون سیاهدانه است؟!
نه این نیستش