برنج و تخم مرغ سرخ شده
برنج و تخم مرغ سرخ شده از غذاهای حاضری کره ای بشمار می رود که میتوان آن را در مدت زمان کم و با مواد اولیه ساده تهیه و استفاده نمود. انواع تند و غیر تند این نوع غذا وجود دارد که با رب فلفل یا بدون آن تهیه و سرو می شود.
مواد لازم
طرز تهیه:
- ابتدا پیازچه ها را به همراه 2 قاشق غذاخوری روغن در ماهیتابه ای ریخته و 2 تا 3 دقیقه حرارت دهید.
- تخم مرغ ها را در ظرفی شکته و خوب هم بزنید تا یکدست شوند.
- به پیازچه ها ابتدا سویا سس را اضافه کرده مخلوط کنید و سپس تخم مرغ همزده را نیز به مواد اضافه کنید.
- زمانی که تخم مرغ شروع به سفت شدن کرد برنج پخته شده را نیز به همراه نمک و فلفل به مواد اضافه کنید و همگی را خوب مخلوط کرده و در حدود 4 دقیقه حرارت دهید.
- غذا را در ظرفی کشیده و روغن کنجد را به همراه کنجد بو داده به آن اضافه نمایید.
نکته*
- در صورت تمایل به استفاده از رب فلفل در برنج و تخم مرغ سرخ شده آن را بعد از برنج به مواد در ماهیتابه اضافه نمایید.
یک دیدگاه درباره ی “برنج و تخم مرغ سرخ شده”
نظرات بسته شده ست.
خیلی ممنون عالی هستن