طرز تهیه خورشت توفو و کیمچی

140 کیلو کالری کالری

2 نفر

خورشت توفو و کیمچی

خورشت توفو و کیمچی یا همان "سوندوبو جیگه" از غذاهای سنتی و پرطرفدار کره ایست که غالبا با برنج کته کره ای سرو می شود. برای تهیه این غذا به توفو تازه که همان پنیر بدست آمده از شیر سویاست نیاز است که می توانید آن را از فروشگاه‌های خوراکی های کره ای تهیه کنید.

مواد لازم

طرز تهیه:

  1. ابتدا گوشت را به قطعات کوچک خرد کرده و به همراه کیمچی، پودر فلفل قرمز، سیر و روغن کنجد در ظرفی ریخته و بر روی حرارت بگذارید و به مدت 3 تا 4 دقیقه مواد را سرخ کنید.
  2. سپس 1 لیوان آب ماهی یا آب خالص را به مواد اضافه کرده و به مدت 4 دقیقه دیگر حرارت دهید.
  3. توفو را به همراه نمک به مواد اضافه کرده و درب ظرف را بگذارید تا به مدت 10 دقیقه بپزد.
  4. پیازچه خرد کرده را نیز اضافه کرده و خورشت را سرو نمایید.

نکته* 

  • در مرحله آخر تهیه خورشت توفو و کیمچی می توانید یک تخم مرغ نیز به خورشت اضافه کرده و 2 دقیقه بعد خورشت را سرو کنید.

 

خورشت توفو و کیمچی

خورشت توفو و کیمچی

خورشت توفو و کیمچی

خورشت توفو و کیمچی

خورشت توفو و کیمچی