طرز تهیه رب فلفل قرمز کره ای

80 کیلو کالری کالری

50 نفر

رب فلفل قرمز کره ای

رب فلفل قرمز کره ای یا همان گچوجانگ ربی ساخته شده از پودر فلفل قرمز کره ای یا همان فلفل چیلی است که از مواد اولیه لازم در بسیاری از غذاهای معروف کره ایست. این رب به صورت بسته بندی شده در بسیاری از فروشگاههای کره بفروش می رسد ولی از آنجایی که ممکن است در ایران تهیه آن سخت باشد طرز پخت خانگی آن را در این رسپی آموزش خواهیم داد.

مواد لازم

طرز تهیه:

  • ابتدا پودر مالت را به همراه 2 لیوان آب مخلوط کرده و بروی حرارت بگذارید. مخلوط را مدام هم زده و به مدت 15 دقیقه حرارت دهید.
  • سپس آن را از روی حرارت برداشته و پودر برنج را به مواد اضافه کنید. مواد را با پودر برنج مخلوط کرده و بگذارید تا 1 ساعت در دمای محیط بماند.
  • دوباره مواد را بروی حرارت گذاشته و به مدت 20 دقیقه دیگر آن را حرارت دهید. توجه داشته باشید باید به صورت مداوم وارد را هم بزنید تا گلوله نشوند.
  • مواد را از روی حرارت برداشته 1 لیوان سس برنج، نمک، سویا سس را به آن اضافه کرده و خوب هم بزنید.
  • در مرحله آخر پودر فلفل را نیز به مواد اضافه کرده و مواد را خوب مخلوط کنید.
  • رب فلفل قرمز را باید در ظرف تیره در بسته ریخته و در یخچال نگهداری کنید.

 

رب فلفل قرمز کره ای

رب فلفل قرمز کره ای

رب فلفل قرمز کره ای

رب فلفل قرمز کره ای