Tweet about this on TwitterPin on PinterestShare on LinkedInShare on Google+Email this to someoneShare on Facebook

توفو کره ای

طرز تهیه توفو: ابتدا دانه های سویا را در 4 لیوان آب خیسانده و بگذارید تا به مدت 8 تا 24 ساعت بماند. سپس دانه های سویا را به همراه آبشان داخل مخلوط کن یا میکسر ریخته و با شدت بالا میکس کنید تا به صورت مایعی سفید رنگ (شیر سویا) درآید. شیر سویا را…

80 کیلوکالری

Tweet about this on TwitterPin on PinterestShare on LinkedInShare on Google+Email this to someoneShare on Facebook

برنج و تخم مرغ سرخ شده

طرز تهیه: ابتدا پیازچه ها را به همراه 2 قاشق غذاخوری روغن در ماهیتابه ای ریخته و 2 تا 3 دقیقه حرارت دهید. تخم مرغ ها را در ظرفی شکته و خوب هم بزنید تا یکدست شوند. به پیازچه ها ابتدا سویا سس را اضافه کرده مخلوط کنید و سپس تخم مرغ همزده را نیز…

120 کیلو کالری

Tweet about this on TwitterPin on PinterestShare on LinkedInShare on Google+Email this to someoneShare on Facebook

رب فلفل قرمز کره ای

طرز تهیه: ابتدا پودر مالت را به همراه 2 لیوان آب مخلوط کرده و بروی حرارت بگذارید. مخلوط را مدام هم زده و به مدت 15 دقیقه حرارت دهید. سپس آن را از روی حرارت برداشته و پودر برنج را به مواد اضافه کنید. مواد را با پودر برنج مخلوط کرده و بگذارید تا 1 ساعت…

80 کیلو کالری

Tweet about this on TwitterPin on PinterestShare on LinkedInShare on Google+Email this to someoneShare on Facebook

تارت تخم مرغ هنگ کنگی

طرز تهیه:  ابتدا 35 گرم شکر را به همراه نمک در ظرفی ریخته و آب جوش را به آن اضافه کرده هم بزنید تا شکر در آب حل شود. تخم مرغ ها را در ظرفی شکسته و خوب هم بزنید تا کاملا یکدست شوند.(یک قاشق غذاخوری از تخم مرغ هم زده را برای خمیر تارت…

180 کیلو کالری

Tweet about this on TwitterPin on PinterestShare on LinkedInShare on Google+Email this to someoneShare on Facebook

مودمجان

طرز تهیه: کدو سبز را شسته و به صورت حلقه ای خرد کنید. سپس اندکی نمک بر روی هر دو طرف کدوها ریخته و بگذارید تا 20 دقیقه به همان حال بماند. میگوها را شسته و پاک کنید. سپس از وسط آنها را باز کنید تا به صورت فیله ای پهن در آیند ولی بهتر…

140 کیلو کالری

Tweet about this on TwitterPin on PinterestShare on LinkedInShare on Google+Email this to someoneShare on Facebook

میگوی کبابی

طرز تهیه: میگوها را پس از پاک کردن و شستن در سیخ کباب چوبی فرو ببرید. می توان هر 2 یا 3 میگو را در یک سیخ گذاشت. در ظرف بزرگی روغن زیتون را به همراه آب لیموی تازه، سیر رنده شده، پودر فلفل، نمک مخلوط کرده و سیخ های میگو را در داخل این…

192 کیلو کالری

Tweet about this on TwitterPin on PinterestShare on LinkedInShare on Google+Email this to someoneShare on Facebook

بولگوگی ماهی سالمون

طرز تهیه: ابتدا فیله ماهی را به قطعات کوچک تقسیم کنید. در طرفی سویا سس را به همراه سرکه، شکر، عسل، روغن کنجد، سیر له شده، زنجبیل له شده، پودر فلفل سیاه مخلوط کنید تا بصورت سسی غلیظ درآید. ماهی ها را در سس فرو ببرید و بگذارید تا به مدت 30 دقیقه در یخچال…

160 کیلو کالری

Tweet about this on TwitterPin on PinterestShare on LinkedInShare on Google+Email this to someoneShare on Facebook

رول ماهی تند

طرز تهیه: ابتدا فیله ماهی تن را به قطعات مکعبی 1 سانتی متری خرد کنید. 2 عدد پیازچه را ریز خرد کرده و به ماهی تن خرد شده اضافه کنید. 3 قاشق غذاخوری سس فلفل چیلی را به همراه روغن کنجد به ماهی و پیازچه اضافه کرده و مخلوطشان کنید. جلبک نوری را بر روی…

196 کیلو کالری

Tweet about this on TwitterPin on PinterestShare on LinkedInShare on Google+Email this to someoneShare on Facebook

نودل چو مِین

طرز تهیه: گوشت خرد کرده را به همراه 1 قاشق غذاخوری سویا سس، پودر فلفل سیاه، 1 قاشق سس صدف، پودر نشاسته ذرت و 1 قاشق چایخوری روغن کنجد در ظرفی ریخته و خوب مخلوط کنید تا گوشت مزه دار شود. یک قاشق غذاخوری دیگر سویا سس را به همراه 1 قاشق چایخوری سویا سس،…

220 کیلو کالری

Tweet about this on TwitterPin on PinterestShare on LinkedInShare on Google+Email this to someoneShare on Facebook

چای زنجبیل

طرز تهیه: ابتدا زنجبیل را شسته و پوست گرفته و خرد کنید. توجه داشته باشید که نباید زنجبیل ها را به قطعات خیلی کوچک خرد کرد. در کتری را ظرفی 4 تا 5 لیوان آب ریخته و بگذارید را جوش بیاید. سپس زنجبیل خرد کرده را به همراه چوب دارچین در آب جوش ریخته و…

56 کیلو کالری

Tweet about this on TwitterPin on PinterestShare on LinkedInShare on Google+Email this to someoneShare on Facebook

سالاد رشته فرنگی

طرز تهیه: سینه مرغ پخته شده، کاهو، اسفناج، فلفل دلمه ای را به قطعات دلخواه خرد کنید. نودل یا رشته فرنگی را به مدت 5 دقیقه در آب جوش جوشانده و سپس با آب سرد آبکشی کنید. سویا سس را به همراه روغن کنجد، کره بادام زمینی، عسل، زنجبیل رنده شده، سیر رنده شده، آب…

110 کیلو کالری

Tweet about this on TwitterPin on PinterestShare on LinkedInShare on Google+Email this to someoneShare on Facebook

کیک تن ماهی به سبک کره ای

طرز تهیه: تن ماهی را به همراه فلفل قرمز و سبز خرد شده، پیاز خرد شده، تخم مرغ، آرد سفید، پیازچه خرد شده، کمی نمک و فلفل سیاه مخلوط کرده و با دست ورز دهید تا بخوبی با یکدیگر مخلوط شوند. ماهیتا به ای را به همراه 2 قاشق غذاخوری روغن گیاهی بر روی حرارت…

110 کیلو کالری

Tweet about this on TwitterPin on PinterestShare on LinkedInShare on Google+Email this to someoneShare on Facebook

تخم مرغ سویا سس

طرز تهیه: تخم مرغ ها را در ظرف آبی گذاشته و در حدود 6 تا 7 دقیقه بپزید. سپس آنها را در ظرف یخی گذاشته و پوستشان را بکنید. در ظرفی 4 لیوان آب را به همراه سرکه، سویا سس، شکر مخلوط کرده و به مدت 10 دقیقه حرارت دهید. سپس سس را از روی…

80 کیلو کالری

Tweet about this on TwitterPin on PinterestShare on LinkedInShare on Google+Email this to someoneShare on Facebook

پنکیک سیر و پیاز

طرز تهیه: پیاز و برگ سیر را به تکه های 5 سانتی خرد کنید. در ظرفی نشاسته ذرت را به همراه پودر سیر، پودر پیاز، فلفل سیاه مخلوط کنید. سپس 1 لیوان آب سرد را به همراه 1 قاشق غذاخوری سویا سس به آن اضافه کرده و خوب هم بزنید تا بصورت مایع یکدستی درآید….

160 کیلو کالری

Site is using a trial version of the theme. Please enter your purchase code in theme settings to activate it or purchase this wordpress theme here