طرز تهیه وانجاجئون (شامی کره ای)

140 کیلو کالری کالری

4 نفر

وانجاجئون

وانجاجئون یا همان شامی سرخ شده از غذاهای کره ای محبوب که بیشتر در مناسبت ها و عیدها استفاده می شود. این نوع شامی از ترکیب گوشت همراه با سبزیجات و توفو تشکیل می شود.

مواد لازم

طرز تهیه:

  1. گوشت را به همراه پیاز خرد شده، هویج، پیازچه، سیر، توفو، روغن کنجد و نمک و فلفل در ظرفی ریخته و با دست خوب ورز دهید.
  2. تخم مرغ ها را در ظرفی شکسته و خوب هم بزنید تا یکدست شوند.
  3. به اندازه یک توپ گلف از گوشت برداشته و در کف دستتان به آن شکل دهید. سپس گوشت را در آرد بگذارید تا دو طرفش خوب به آرد آغشته شود.
  4. پس از آرد گوشت را در تخم مرغ هم زده فرو برده و سریع خارج کنید. سپس آن را در ماهیتابه ای که از قبل با روغن بر روی گاز قرار داده اید تا گرم شود سرخ کنید.
  5. هر طرف از گوشت باید به مدت 2 تا 4 دقیقه در روغن سرخ شود.

 

وانجاجئون

وانجاجئون

وانجاجئون

وانجاجئون

وانجاجئون

وانجاجئون