طرز تهیه توفو:
- ابتدا دانه های سویا را در 4 لیوان آب خیسانده و بگذارید تا به مدت 8 تا 24 ساعت بماند.
- سپس دانه های سویا را به همراه آبشان داخل مخلوط کن یا میکسر ریخته و با شدت بالا میکس کنید تا به صورت مایعی سفید رنگ (شیر سویا) درآید.
- شیر سویا را به همراه 4 لیوان دیگر آب در قابلمه ای ریخته و بر روی حرارت مستقیم بگذارید تا بجوشد.( در پروسه جوشیدن مایع را مدام هم بزنید تا فوم تشکیل شده بروی شیر سر نرود.)
- پس از جوشیدن شیر به مدت 8 دقیقه آن را از روی حرارات برداشته، طبق تصویر روی ظرفی یک صافی قرار دهید و داخل صافی را با پارچه نخی تمیزی بپوشانید سپس شیر را به آرامی داخل پارچه بریزید.
- مقدار مایع غلیط مانده داخل پارچه را تا جای ممکن فشار دهید تا عصاره آن خارج شده و داخل ظرف بریزد.
- در ظرفی 1 لیوان آب را به همراه 4 قاشق آب لیمو مخلوط کنید.
- مایع خارج شده از پارچه را دوباره بروی حرارت قرار داهید و با شعله بالا بجوشانید تا دمای آن به 155 درجه فارنهایت برسد سپس مایع را از روی گاز برداشته و به آرامی آب لیموی مخلوط شده با آب را به آن اضافه کنید.
- مخلوط را چند بار به شکل 8 انگیسی هم بزنید سپس درب پوششی بروی قابلمه گذاشته و بگذارید به مدت 15 دقیقه بماند.
- پس از گذشت 15 دقیقه مخلوط را که باید به شکل شیر بریده شده باشد درون پارچه ای نخی ریخته پس از کشیده شدن آب مخلوط وسیله ای سنگین بروی پارچه بگذارید و بگذارید تا 15 دقیقه بماند. ( وزن باید به صورت یکسان بروی همه جای توفو تقسیم شود.)
- پس از 15 دقیقه وزنه رو از روی توفو برداشته، پارچه را از دور توفو باز کرده و برای 15 دقیقه دیگر در داخل آب سرد قرار دهید تا شکل ظاهری خود را حفظ کند.
نکته*
- توفو را می بایست در آب سرد و ظرفی در بسته داخل یخچال نگهداری کرد.