- غذاهای آسیایی - http://asianfoods.ir -

توفو کره ای

طرز تهیه توفو:

  1. ابتدا دانه های سویا را در 4 لیوان آب خیسانده و بگذارید تا به مدت 8 تا 24 ساعت بماند.
  2. سپس دانه های سویا را به همراه آبشان داخل مخلوط کن یا میکسر ریخته و با شدت بالا میکس کنید تا به صورت مایعی سفید رنگ (شیر سویا) درآید.
  3. شیر سویا را به همراه 4 لیوان دیگر آب در قابلمه ای ریخته و بر روی حرارت مستقیم بگذارید تا بجوشد.( در پروسه جوشیدن مایع را مدام هم بزنید تا فوم تشکیل شده بروی شیر سر نرود.)
  4. پس از جوشیدن شیر به مدت 8 دقیقه آن را از روی حرارات برداشته، طبق تصویر روی ظرفی یک صافی قرار دهید و داخل صافی را با پارچه نخی تمیزی بپوشانید سپس شیر را به آرامی داخل پارچه بریزید.
  5. مقدار مایع غلیط مانده داخل پارچه را تا جای ممکن فشار دهید تا عصاره آن خارج شده و داخل ظرف بریزد.
  6. در ظرفی 1 لیوان آب را به همراه 4 قاشق آب لیمو مخلوط کنید.
  7. مایع خارج شده از پارچه را دوباره بروی حرارت قرار داهید و با شعله بالا بجوشانید تا دمای آن به 155 درجه فارنهایت برسد سپس مایع را از روی گاز برداشته و به آرامی آب لیموی مخلوط شده با آب را به آن اضافه کنید.
  8. مخلوط را چند بار به شکل 8 انگیسی هم بزنید سپس درب پوششی بروی قابلمه گذاشته و بگذارید به مدت 15 دقیقه بماند.
  9. پس از گذشت 15 دقیقه مخلوط را که باید به شکل شیر بریده شده باشد درون پارچه ای نخی ریخته پس از کشیده شدن آب مخلوط وسیله ای سنگین بروی پارچه بگذارید و بگذارید تا 15 دقیقه بماند. ( وزن باید به صورت یکسان بروی همه جای توفو تقسیم شود.)
  10. پس از 15 دقیقه وزنه رو از روی توفو برداشته، پارچه را از دور توفو باز کرده و برای 15 دقیقه دیگر در داخل آب سرد قرار دهید تا شکل ظاهری خود را حفظ کند.

نکته*

توفو کره ای

توفو کره ای

توفو یا همان پنیر گرفته شده از شیر سویا

توفو یا همان پنیر گرفته شده از شیر سویا

توفو یا همان پنیر گرفته شده از شیر سویا

توفو یا همان پنیر گرفته شده از شیر سویا

توفو غذای مکمل کره ای

توفو غذای مکمل کره ای

توفو غذای مکمل کره ای

توفو غذای مکمل کره ای

توفو غذای مکمل کره ای

توفو غذای مکمل کره ای توفو غذای مکمل کره ای توفو غذای مکمل کره ای توفو غذای مکمل کره ای

توفو غذای مکمل کره ای

توفو غذای مکمل کره ای