طرز تهیه استیک ماهی بخارپز

90 کیلو کالری کالری

2 نفر

استیک ماهی بخارپز

استیک ماهی بخار پز در واقع یکی از راههای محبوب طبخ ماهی در بین مردم کره است که با استفاده از این روش ماهی بسیار سالم خوشمزه و بدون نیاز به روغن طبخ می کنند.

مواد لازم

طرز تهیه:

  1. استیک ماهی را با کمی نمک بپوشانید.
  2. در یک ظرف سویا سس را به همراه روغن کنجد، پیازچه خرد شده، زنجبیل خرد شده، شکر، آبلیمو، فلفل قرمز و کنجد مخلوط کنید.
  3. ماهی را در بخار پز گذاشته و بگذارید تا به مدت 15 الی 20 دقیقه به آرامی پخته شود.
  4. سپس سس را بروی ماهی ریخته و آن را سرو کنید.

نکته*

  • می توان بجای بخار پز در قابلمه ای 2 لیوان آب ریخت و وقتی آب به جوش رسید طرف دیگری را بروی آن گذاشته و ماهی را در آن بپزید.
  • استیک ماهی بخارپز را بهتر است در یخچال نگهداری نکرده و به محض تهیه شدن مصرف نمایید.

 

استیک ماهی بخارپز

استیک ماهی بخار پز

استیک ماهی بخارپز

استیک ماهی بخارپز

استیک ماهی بخارپز

استیک ماهی بخارپز