طرز تهیه میگوی کبابی

192 کیلو کالری کالری

3 نفر

میگوی کبابی

میگوی کبابی به سبک کره ای یا همان گچوجانگ از روش های پخت میگو در میان کره ای هاست که در این روش میگو به صورت کبابی و کمی تند سرو میشود.

مواد لازم

طرز تهیه:

  1. میگوها را پس از پاک کردن و شستن در سیخ کباب چوبی فرو ببرید. می توان هر 2 یا 3 میگو را در یک سیخ گذاشت.
  2. در ظرف بزرگی روغن زیتون را به همراه آب لیموی تازه، سیر رنده شده، پودر فلفل، نمک مخلوط کرده و سیخ های میگو را در داخل این سس فرو ببرید تا مزه دار شوند.
  3. میگو ها می بایست به مدت 20 تا 30 دقیقه در سس استراحت کنند، سپس میتوان میگو ها را بروی گریل یا کباب پز با حرارت متوسط کباب کرده و سرو نمود.

میگوی کبابی

میگوی کبابی

میگوی کبابی

میگوی کبابی