- غذاهای آسیایی - http://asianfoods.ir -

تخم مرغ سویا سس

تخم مرغ سویا سس

طرز تهیه:

  1. تخم مرغ ها را در ظرف آبی گذاشته و در حدود 6 تا 7 دقیقه بپزید.
  2. سپس آنها را در ظرف یخی گذاشته و پوستشان را بکنید.
  3. در ظرفی 4 لیوان آب را به همراه سرکه، سویا سس، شکر مخلوط کرده و به مدت 10 دقیقه حرارت دهید. سپس سس را از روی حرارت برداشته و بگذارید تا خنک شود.
  4. تخم مرغ ها را در سس گذاشته و به مدت 10 تا 12 ساعت در یخچال بگذارید تا مزه دار شده و رنگشان عوض شود.
  5. این نوع تخم مرغ را میتوان با انواع نودل یا به تنهایی سرو کرد.

تخم مرغ سویا سس

تخم مرغ سویا سس

تخم مرغ سویا سس

تخم مرغ سویا سس

تخم مرغ سویا سس