- غذاهای آسیایی - http://asianfoods.ir -

سالاد رشته فرنگی

سالاد رشته فرنگی

طرز تهیه:

  1. سینه مرغ پخته شده، کاهو، اسفناج، فلفل دلمه ای را به قطعات دلخواه خرد کنید.
  2. نودل یا رشته فرنگی را به مدت 5 دقیقه در آب جوش جوشانده و سپس با آب سرد آبکشی کنید.
  3. سویا سس را به همراه روغن کنجد، کره بادام زمینی، عسل، زنجبیل رنده شده، سیر رنده شده، آب لیموی تازه در طرف بزرگی ریخته و مخلوط کنید.
  4. سپس کاهو را به همراه اسفناج، مرغ، فلفل دلمه ای، پیازچه و رشته فرنگی به سس اضافه کرده و همگی را مخلوط کنید تا سس به همه جاهای سالاد آغشته شود.

سالاد رشته فرنگی

سالاد رشته فرنگی

سالاد رشته فرنگی

سالاد رشته فرنگی

سالاد رشته فرنگی

سالاد رشته فرنگی