طرز تهیه سوپ جلبک کره ای

65 کیلو کالری کالری

4 نفر

سوپ جلبک کره ای یا همان میوگوک از سوپ های قدیمی و سنتی کره ای است که با جلبک خشک و گوشت گوساله تهیه شده و از ارزش غذایی بسیار بالایی برخوردار است. جلبک خشک خوراکی به علت فواید بسیار زیاد آن به غیر از کره و ژاپن در چین، نیوزیلند و انگلستان نیز کشت می‌شود و به تازگی کشت آن در آمریکا نیز آغاز شده‌ است ولی در ایران فقط بصورت وارداتی و در سوپرمارکتهای کره ای و ژاپنی و چینی به فروش می رسد. در کره خوردن این سوپ برای افراد در روز تولدشان و همچنین در بارداری بسیار ضروری است و از رسوم فرهنگ کره ای بشمار می رود.

مواد لازم

طرز تهیه:

  1. جلبک های خشک شده را به مدت 30 دقیقه در ظرف آب سردی قرار دهید سپس از آب خارج کرده و سه بار آب کشی نمایید.
  2. گوشت ها را با دو قاشق سویا سس، سیر خرد شده و نصف قاشق چایخوری پودر فلفل خوب مخلوط کنید.
  3. ظرفی را بر روی حرارت گذاشته و گوشت ها را با روغن کنجد یا روغن گیاهی به مدت 5 دقیقه سرخ کنید سپس جلبک ها را اضافه کرده و فرایند سرخ کردن را برای 3 تا 4 دقیقه بعد ادامه دهید.
  4. در انتهی 6 لیوان آب را به همراه یک قاشق چایخوری نمک اضافه کرده و درب قابلمه را بگذارید، بعد از 30 دقیقه سوپ آماده سرو است.

نکته*

  • سوپ جلبک کره ای را می توانید به مدت 3 روز در یخچال نگهداری کنید.

 

سوپ جلبک کره ای

سوپ جلبک کره ای

سوپ جلبک کره ای

سوپ جلبک کره ای

سوپ جلبک کره ای

سوپ جلبک کره ای