- غذاهای آسیایی - http://asianfoods.ir -

بولگوگی ماهی سالمون

بولگوگی ماهی سالمون

طرز تهیه:

  1. ابتدا فیله ماهی را به قطعات کوچک تقسیم کنید.
  2. در طرفی سویا سس را به همراه سرکه، شکر، عسل، روغن کنجد، سیر له شده، زنجبیل له شده، پودر فلفل سیاه مخلوط کنید تا بصورت سسی غلیظ درآید.
  3. ماهی ها را در سس فرو ببرید و بگذارید تا به مدت 30 دقیقه در یخچال مزه بگیرند.
  4. بعد از گذشت 30 دقیقه ماهی ها را از سس خارج کرده و در سینی فر چیده و به مدت 10 تا 15 دقیقه در فر بگذارید.
  5. زمانی که رنگ ماهی ها به رنگ قهوه ای روشن درآمد آنها را از فر خارج کرده و سرو نمایید.

 

بولگوگی ماهی سالمون

بولگوگی ماهی سالمون

بولگوگی ماهی سالمون

بولگوگی ماهی سالمون

بولگوگی ماهی سالمون