طرز تهیه املت برنج

160 کیلو کالری کالری

2 نفر

املت برنج

املت برنج یا همان رولت برنج از دیگر رولت های کره ایست که از مخلوط برنج سرخ کرده به همراه گوشت و سبزیجات و تخم مرغ تشکیل شده به عنوان غذای مکمل در کنار دیگر غذاها یا به عنوان غذای اصلی استفاده می شود.

مواد لازم

طرز تهیه:

  1. ماهیتابه ای را بر روی حرارت گذاشته و 2 قاشق روغن در آن بریزید.
  2. ابتدا پیاز را در ماهیتابه ریخته و ان را به مدت 2 دقیقه تفت دهید. سپس پیازچه، هویج، گوشت را اضافه کرده و به مدت 4 دقیقه مواد را سرخ کنید.
  3. 1 قاشق سویا سس را به همراه نمک و فلفل به مواد اضافه کرده بعد از گذشت 1 دقیقه دیگر برنج پخته شده را نیز اضافه کنید.
  4. مواد را بخوبی مخلوط کرده و سس کچاپ را نیز به آنها اضافه کنید.
  5. تخم مرغ ها را در طرفی خوب هم زده تا مایع یکدستی بدست آید. سپس آنها را در ماهیتابه ای که از قبل چرب کرده و بروی حرارت گذاشته اید بریزید و با کفگیر حباب ها روی تخم مرغ ها را بگیرید.
  6. در مرحله آخر برنج سرخ کرده را در وسط تخم مرغ ریخته و سعی کنید در ماهیتابه تخم مرغ را دور برنج رول کنید.

 

املت برنج

املت برنج

املت برنج

املت برنج

املت برنج

املت برنج املت برنج املت برنج